Ponedeljak, utorak, sreda: Nije samo pocetak nove sedmice, ovim zodijacima su novi dani i nova sreca!

Ponedeljak, utorak, sreda: Nije samo pocetak nove sedmice, ovim zodijacima su novi dani i nova sreca!

2024-06-02 Off By Admin

Novi dani i nova sreca bice ovim zodijacima i bice to najlepsa moguca promena!

OVAN

Naredni dani bi mogli i za vas da budu i novi dani i nova sreca. Zasto da ne, ako se izuzme vasa lenjost da menjate bilo sta? Niste neko ko je voljan za promene, jer vise volite svoju siguricu. Red, rad i disciplina i tako dan za danom.

 

BIK

Mogli biste da cinite nisto, cak je bolje i bilo sta! Najgore od svega je to sto ne pokazujete da zelite da menjate bilo sta. Vi cete i dalje pricati da ovako necete i ne mozete dalje, a necete nista ciniti. Predjite sa reci na dela!

 

BLIZANCI

Pred vama su najlepsi dani i bicete jako srecni. Za vas tek slede iznenadjenja, pa ce za vas biti i novi dani i nova sreca. Jedna osoba ce doprineti da se osecate kao car.  A u ocima jedne posebne osobe, vi ste uvek kralj.

 

RAK

Nece vam biti lose, mada se neka desavanja nece ticati vas licno. Ipak ce vam biti jako lepo. Neka osecanja ce tek na videlo dana. I vreme je da ih pokazete jednoj odredjenoj osobi.

 

LAV

Imate vec osecanja koja vas se ticu i koja jos uvek krijete u srcu. Neka ovi dani budu za vas novi dani i nova sreca. Priznajte ih onoj kojoj i pripadaju i sve ce doci na svoje mesto. Nadajte se obostranoj zaljubljenosti.

 

DEVICA

Da li ce vam biti za nijansu bolje, ili tek mnogo bolje, zavisi od vas. Vasa je sreca da se mozete osloniti na jednu osobu. Ucinite da konacno postane deo vase svakodnevice. Vreme je za promene.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2