Blizancima i Rakovima pocev od sada, pocinje slavlje, Bikovi trenutno zadovoljni…

Blizancima i Rakovima pocev od sada, pocinje slavlje, Bikovi trenutno zadovoljni…

2024-06-03 Off By Admin

Vase vreme tek dolazi jer pocev od sada, imacete povod za slavlje.

OVAN

Vreme je da se malo opustite i budete spremni da se posvetite sebi. Ne mora sve da vam se sve svodi na rad i obaveze koje cekate. Budite svesni da morate da se posvetite i jednom bicu koje vas voli.

 

BIK

Vasa je sreca da cete imati nenadani novcani bonus. Bili ste sumnjicavi da cete ga imati. U zadnjem trenu ce vas posluziti sreca. Ipak morate znati sta je ono sto tek sledi. Trenutna situacija je dobra, ali vam ne obezbedjuje nista dalje. Morate misliti o tome.

 

BLIZANCI

Dani slavlja su za vas tek poceli, pa uzivajte. Nemojte da se opterecujete bilo cime, bar ne ovih dana. Morate se opustiti i uzivati u svakom trenutku sada. Ne strahujte od onoga sto ce biti i sto ce doci. Zivite za danas!

 

RAK

Imacete i vi povod za slavlje, pa se radujte zajedno sa partnerom. Pocev od sada,on ce biti vas povod za slavlje. Radujte se sreci koju niste do sada osecali. I slobodno  se usmerite ka ispunjenju svojih zelja koje ste do sada gusili u sebi.

 

LAV

Budite svesni sta morate uciniti da bi vam se ostvarilo ono sto zelite. Budite odlucni u svojim koracima, bez da se vracate nazad. Ako ikada pre, sada je vreme da se ne osvrcete za onim sto je bilo. I da hrabro krenete napred od nule.

 

DEVICA

Znajte da vas ceka jedna nova prilika i da je morate iskoristiti. Ovo su dani koji mogu da vam donesu sjajne sanse za slavlje. Tako biste upoznali nekoga ko bi vas zivot ucinio lepsim. I sve vase dane ucinio lepim i vedrim.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2