Evo sta tokom meseca otkrivaju ciganske karte za vas znak!

Evo sta tokom meseca otkrivaju ciganske karte za vas znak!

2024-06-03 Off By Admin

Evo sta otkrivaju ciganske  karte za vas znak tokom meseca!

OVAN

Karte vam vide uspeh sto se tice radnoga polja. Da se zadrzite na vodecoj poziciji nece biti lako, ali cete uspeti. Vreme je da se malo okrenete i lepsoj strani zivota, i sebi samome.Verujte da posao nece pobeci.

 

BIK

Od vas se ceka da se pokrenete, jer Ciganke karte vam ne vide srecu. Vide vam novcane probleme koje nikako da sredite. Od vas se ceka da pokazete dobru volju i odlucujuce korake. Vreme je da se  okrenete  sebi i da nadjete neki smisao zivotu.

 

BLIZANCI

Srecni ste jer vas ne ocekuje nista posebno.U zadnje vreme ste imali mnogo iznenadjenja. Niste spremni za neka velika dela, ali vas novcana sreca prati i dalje. I kako horoskop nalaze, i dalje cete imati srece sto se novaca tice.

 

RAK

Ciganske karte vam vide tugu u svoj vasoj monotonoj situaciji. Vreme je da se i vi malo pokrenete, a ne da se samo opterecujete onim sto sledi.  Nemojte da se suvise lomite za druge, jer se ni drugi ne lome za vas.

 

LAV

Budite odredjeni u onome sta zelite i sto vam je prioritet. Ako je to jedna odredjena osoba, karte vam ukazuju da imate sansu. Samo budite uporni, ali i snalazljivi i mudri da nadjete put do njenog srca.

 

DEVICA

Pred vama je dug put da se oporavite i da oporavite i svoje srce. Osoba za koju ste cinili sve,  sada je pokazala pravo lice. Tek sada vidite zasto su vas bliznji odvracali od te osobe. Ako je za utehu, nikada nije kasno za novi pocetak.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2