U narednom periodu: Ovim znacima moguca ljubav, zvana ljubav do kraja zivota!

U narednom periodu: Ovim znacima moguca ljubav, zvana ljubav do kraja zivota!

2024-06-03 Off By Admin

U narednom periodu ovim znacima sledi moguca ljubav, zvana ljubav do kraja zivota!

OVAN

Pred vama je novi period u kojem se moze svasta desavati. Vasi planovi i zelje su da vam se desava na radnom polju. Vazno je da imate i da vam to nece biti problem,ali opet ce vas cekati brojne obaveze. Za ljubav nece biti vremena.

 

BIK

Budite spremni da se okrenete napred i da zamislite sta dobijate. Moglo bi da vam se posreci i da idete ravno. Ipak ne deluje da cete imati novcana sredstva da sledite velike planove koje imate. Morate se uozbiljiti, vredno raditi i traziti ljubav do kraja zivota!

 

BLIZANCI

Vase misli vas vode ka onoj zbog koje i zivite. Jedna vam je osoba sve sto imate od zivota. Mozda postoji mogucnost da se uverite da je to ljubav do kraja zivota. Ona koja se desi samo jednom u zivotu. I vrlo retko. Jedan vas rak pokusava uveriti da je on ta ljubav.

 

RAK

Na sva zvona sirite svoju lepu energiju i rasipate osecanja. Vasa zaljubljenost je ocigledna, ali ce vasa ljubav tek da sokira jednoga blizanca. Oseca da ga volite srcem i jasno zeli da mu to i  nagovestite. Desava vam se ljubav kakva traje do kraja zivota.

 

LAV

Niste od onih koji smeju da se hvale, vec ljubomorno cuvate srecu. Ono sto delite sa svojim partnerom, vi ne delite ni sa kim. Zato ce se ljutiti vasi prijatelji sto ime se ne poveravate. Kako to da nemate proglema? I da ih budete imali, cutite jer neki jedva cekaju da to i cuju.

 

DEVICA

Okrenite se svojim nadama kojim su vam ispunjene misli. Samo nemojte da zurite sa donosenjem odluka. Prvo razmislite da li su vase zelje moguce ostvarljive ili nisu? Budite realista, a ne zanesenjak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2