Zvezde ce se opasno zaigrati u zivotu ovih zodijaka!

Zvezde ce se opasno zaigrati u zivotu ovih zodijaka!

2024-06-07 Off By Admin

Zvezde ce se opasno zaigrati u zivotu ovih zodijaka! Trenutno posledice Mladog Meseca trpece ovi znaci!

OVAN

Ne plasite se nicega, jer jednostavno verujete u sebe. Imate veliko samopouzdanje i lakse vam je zbog toga. Cak i kada vam ne ide kako treba, vi se necete odati da vam nije po volji.

 

BIK

Mada ste od onih jacih, fali vam samopouzdanje koje nikako da steknete.  Mnogo ste tvrdoglavi sto ce naljutiti zvezde. Trenutno cete trpeti posledice mladog meseca koji vam nije doneo zeljeno ispunjenje.

 

BLIZANCI

Nije vam lose ako je verovati i zvezdama i vasoj situaciji. Bar trenutno vam je jako lepo i osecate se dobro. Imate i obaveza i novcanih izdataka, ali vas prati sreca. Trenutno vas prati tamo gde vam je najteze. Novcana sreca.

 

RAK

Planirate soping  odavno jer vam se nesto jako dopalo.  Nikako da sebi ispunite hir, mada to sada mozete. Mozda je dobro sto ste odugovlacili jer ce vam iskrsnuti jedan veci izdatak. Bice neodlozan.

 

LAV

Budite srecni sto ste resili bar neke situacije. Zvezde vam nisu bas naklonjene, ne bar sada. Vasa situacija se mora popraviti, ali i vi morate biti strpljiviji. Budite spremni da neke planove pomerite.

 

DEVICA

Vasa sreca i vasa ljubav ne idu zajedno, mada svi misle da su jedno. Vi ste samo jaka licnost koja svoje  teske dane  vesto skriva. Vreme je da budete otvoreni za saradnju i da se poverite prijatelju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2