Nedeljni ljubavni horoskop: Sledeca sedmica ce biti idealna za zaljubljene!

Nedeljni ljubavni horoskop: Sledeca sedmica ce biti idealna za zaljubljene!

2024-06-08 Off By Admin

Sledeca sedmica ce biti idealna za zaljubljene!

OVAN

Okrenuti ste svome radu za sada i ne mislite o sebi. Svoj licni zivot ste podredili sticanju radnog uspeha, za bar jednu stepenicu vise. Od vas se ceka da budete odlucniji sto se tice nove emotivne veze.

 

BIK

Celo vase bice se buni zbog svega onog sto vam se desava. Tako ce biti i ovih dana. Sto se tice vasih emotivnih prilika, i jeste i niste krivi za njih. Za sada ste u nekom svome svetu i zivite od secanja na jednu staru ljubav.

 

BLIZANCI

Slavite jos uvek i druzi vas euforija slavljenickih dana. Jos uvek ste pod utiskom onoga iza vas. Vreme je da gledate napred i da se okrenete jednom raku. Gleda u vas kao da ste jedini na celom svetu.

 

RAK

Zaljubljeni i ludi za jednom osobom, ne vidite dalje od nosa. I ovih dana cete ciniti sve da joj se dodvorite. Vreme je da joj na ljubav, uzvratite ljubavlju. Gledate u nju kao da ne postoji niko drugi, pa je vreme da i ona pokaze emocije.

 

LAV

Naredni dani ce biti idealna prilika za zaljubljene, a vi to jeste. Mozda su topravi dani da pokazete sta osecate. Najbolje je da okrenete novi list i podjete tragom kojim vas srce vodi. Ako volite, necete pogresiti.

 

DEVICA

Suvise se opterecujete nepotrebnim stvarima. Bolje je da se mirite sa cinjenicama. Vas odnos sa partnerom je u zadnje vreme vrlo zategnut. Ako ne zelite raskid, pazite ovih dana da ne dodje do pucanja veze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2