Vaga i Lav:Sedam dana koji slede donose pravu ljubav,ali nekome i raskid!

Vaga i Lav:Sedam dana koji slede donose pravu ljubav,ali nekome i raskid!

2024-06-10 Off By Admin

 Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ce vaga i lav doziveti niz promena… Vazno je da se fokusiraju na svoje zelje.

 

 VAGA

Sedam dana koji slede ce doneti pravu ljubav. Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da ste vi voljeni. Da nema nimalo sumnje da postoji neko ko je stalno u vasoj blizini. Vazno je da znate da  je ta osoba iskrena, i da nema nimalo sumnje da bi ste trebali da joj date priliku.

Moguce je da ce vam na poseban nacin dokazati svoju ljubav, i ako odlucite da joj date sansu, velike su sanse da ce vas i usreciti na pravi nacin. Konacno su pred vama dani kada cete spoznati da je doslo vreme za odluke i da morate svoj zivot da uzmete u svoje ruke.

Ako postoji osoba o kojoj mastate, osoba do koje vam je stalo, sada je pravo vreme da joj to i kazete. Da ucinite prvi korak ka njoj, da zaboravite na inat, na ono sto sledi, i vazno je da slusate srce, jer ce samo ono umeti da vas odvede na put srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ono sto dalje treba da pomenemo jeste da je moguce da ce narednih sedam dana doneti i pravu ljubav u smislu pomirenja sa nekim iz vase proslosti. Naravno, pod uslovom da je to ono sto vase srce prepozna kao pravo. Nije vazno ko sta kaze, vec sta je ono sto vi smatrate kao najbolje po vas. Stavite sebe na prvo mesto jer su tudja misljenja nebitna i nevazna. Ostanite ono sto jeste, ali dozvolite i da vas vodi srce…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2