Skorpija i Strelac:Mogu sve sto hoce i uvek ce svoje danas pretvoriti u lepse sutra…

Skorpija i Strelac:Mogu sve sto hoce i uvek ce svoje danas pretvoriti u lepse sutra…

2024-06-12 Off By Admin

Ova dva zodijaka mogu sve sto hoce, pa ce i sada svoje danas pretvoritri u lepse sutra!

SKORPIJA

Niste od onih kojima se bas uvek posrecilo, i ne bar onoliko kako drugi misle. No,vi ste neko ko moze sve sto hoce. Vase okolnosti su uvek bile daleko od osecanja sto se zove sreca. Morate  znati  da vam se sve desavalo tako kako su htele zvezde.

Licno ste se suprostavljali sudbini, cineci svoje danas, da postane lepse sutra.

Ipak ste se trudili i borili da se uvek usmerite tamo gde vama odgovara. Mnogo toga ste imali sto niko nije znao, niti pretpostavljao kako vam je. Trudili ste se da idete pravim smerom i izborite se za pravi put. Nekada ste isli placem, nekada inatom, ali uglavnom niste odustajali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Svoje danas ste spremni da pretvorite u lepse sutra, pa makar bili i suvise tvrdoglavi. Makar se inatili celom svetu, ali niste ni pre pustali, niti cete sada popustiti.

Trenutno ste dosta uspesni, imate svoje mesto pod kapom nebeskom. Niko vam nista nije poklonio, nego ste se sami izborili za sve sto imate.  Dokazali ste se i tako zauzeli startnu poziciju koja vas drzi na visoj stepenici. Ne date se ni slabijim, niti jacima od sebe. Trudom i radom drzite svoje mesto, bas kao kralj sto drzi svoj presto.

I mada uvek svoje danas pretvarate u svoje lepse sutra, srce vas vodi napred hrabro i samouvereno. Cesto ste i sami nesigurni, ali se trudite da isterate svoje. Da delujete snazno, ma kako da ste nezni i slabi.

Ono sto pozelite, moze biti vase i ne mora. U vasem slucaju nema sanse da ne bude vase, samo ako zacrtate da ce biti. Vreme je da se osvrnete na zivotno pitanje svoga emotivnog zivota. Sve moze da se promeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2