Bik i Blizanci:Cestitamo,sledi vam ostvarenje velike zelje!

Bik i Blizanci:Cestitamo,sledi vam ostvarenje velike zelje!

2024-06-19 0 By Admin

Dragi nasi bikovi, i blizanci, imajte na umu da vam sledi sjajan zivotni period!

 

 

BIK

Dragi bikovi, imajte na umu da nema nimalo sumnje da vam sledi sjajan period. Cestitamo vam, od srca, jer ste znak koji ce biti nagradjen za svoja dobra dela. Vi ste bili i ostali znak koji je uvek tu za one koje voli. Mnogo se puta desilo da vi zaboravite na svoje zelje, sve kako bi bili srecni oni do kojih vam je stalo.

Mnogi pripadnici vaseg znaka sada pate zbog osobe iz proslosti. Mozda ste vi pokusali na svaki moguci nacin da tu osobu zaboravite, ali vam jednostavno nikada nije poslo za rukom. Ono sto moramo da kazemo jeste da ce doci do toga da saznate da i ona misli na vas. Mozda vama sada tako ne deluje, ali je prava istina da nikada nije uspela da vas zaboravi. Da i ona prema vama oseca isto.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle, velike su sanse da vam sledi pomirenje. Naravno, nista se nece desiti samo od sebe, niti preko noci. Ljubav medju vama postoji, ali ono sto moramo da kazemo jeste da oboje morate da date sve od sebe kako bi vam uspelo. Ukratko receno, oboje ste gresili, i to sto vam sudbina daje jos jednu sansu, to je dokaz da je doslo vreme da cinite kompromise. Jer, upravo je kompromis drugo ime za ljubav, sto je vrlo vazno da naglasimo.

Ako ste sada u vezi, onda je jasno da treba da vam cestitamo, jer ce doci do toga da vama vasa voljena osoba na poseban nacin dokaze i pokaze svoju ljubav. To mozda nece biti prosidba niti pocetak zajednickog zivota. Ali, jasno je da cete konacno moci da kazete da ste se uverili u emocije svoje voljene osobe. Svakako da ovog puta, konacno, kraj sebe imate nekoga ko vas voli iznad svega. Iskreno!

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2