Dani koji su pred nama ce biti garancija za srecu ovim znacima!

Dani koji su pred nama ce biti garancija za srecu ovim znacima!

2024-06-21 0 By Admin

Dani pred vama ce biti  garancija  za srecu ovim znacima…

OVAN

Garancija za sve dobro sto vas ceka, bice vas rad.Zato ne zalite  se na rad, jer ce vam se troduplo isplatiti.Od vas sve zavisi, a naravno da ce i vase strpljenje da ima cenu.Radicete mnogo pa cete mnogo i imati.I to ce biti dokaz da sve ima svoju cenu. Vasi novcani prilivi ce biti rezultat rada i odricanja, a ne uzivanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dani pred vama ce vas postaviti na mesto da se preispitate sta zelite dalje.Ne smete da oklevate, vasi odgovori moraju biti istiniti i na mestu. Ako mislite da i dalje lazete sami sebe, znajte da vam se nista lepo nece desiti. Pravi i realni odgovori  bice garancija da krecete cistim i dobrim putem. I da ima nade!

 

BLIZANCI

Konacno je vreme da budete iskreni prema sebi, ali i prema partneru.Vazno je da napravite razliku i da smatrate da je bolje da slazete bilo koga, nego sebe.Ako ste do sada ziveli  u zabludi,  vreme je da otvorite oci. Suocavanje sa cinjenicama bice garancija za  da bolje sagledate sve i da jasno shvatite gde ste pogresili.

 

RAK

Vasa dobrota ce vas dobro kostati u danima pred vama. To sto verujete skoro svima, ne znaci da trebate  verovati i nepoznatim sarmerima. Jedan takav ce vas sarmirati i lepotom  i ponasanjem i iskazivanjem paznje.Pazite da se ne zaljubite! Vi niste avanturista,a on sa vama zeli samo avanturu da bi se hvalio.Bili biste mu samo broj!

 

LAV

Ceka vas blago pomirenje jer cete se naci sa onom sa kojom ste u svadji. Nece se nista definitivno resiti, ali hocete biti skupa.Pricacete, ali temu koja vas je posvadjala, ni jedno, ni drugo necete pominjati. Vreme je da razmislite da li je mozda tako i bolje?Ona bi bila garancija da se sporeckate opet, pa bolje mirujte!

 

DEVICA

Povod za srecu je mozda pred vama a vi niste sigurni  da ga vidite.  Zato bolje osmotrite oko sebe i videcete bice koje vam salje poglede obozavanja. Vreme je da savladate radost saznanja da ste voljeni. Sa radoscu odasaljite nove signale koji ce ga uveriti da i vi podjednako volite njega.

Nastavak na sledecoj strani..

Stranice: 1 2