Strelac i Vaga: Ostvarice svaku zelju jer imaju hrabrost i sigurnost u sebe!

Strelac i Vaga: Ostvarice svaku zelju jer imaju hrabrost i sigurnost u sebe!

2024-07-08 Off By Admin

Ova dva znaka trebaju samo cilj za kojim ce ici. Oni ce ostvariti svaku zelju jer imaju hrabrost da podju za zeljom. Hrabrost, i kao pratnju, sigurnost u sebe!

STRELAC

Dragi Strelci, tako ste jak i mocan zodijak, ali se ponasate sasvim jednostavno.  Svaku zelju ostvare pre ili kasnije. Ne glumite nekog lika, niti se pravite vazni. Uprkos svemu sto imate i sto vam se moze. Zelite da ostanete solidarni sa svojom okolinom i da se osecate prijatno. To je vase okruzenje u kojem zelite biti od koristi, a ne na steti.

Cak i da vas neki ne vole, a neki ne razumeju, vi cete se postaviti isto. Ne zelite da se isticete u prvi plan i da budete neko ko ce da povredi svoje bliznje. Niste od onih koji ce se isticati zato da bi druge ponizili. Kada biste se istakli, to biste ucinili da im pomognete.

Kao covek ste hrabri i samouvereni i ne plasite se nicega. Vama samo treba cilj koji biste izdvojili. I za kojim biste posli. Ne plasite se ici za zeljama, jer imate hrabrost da sledite zelje. Svi misle da lako stizete do cilja, a samo vi znate da je put do cilja trnovit. Doslo je vreme da ostvarite svoju zelju.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vasa ljubav je uvek lepa  i moguca. Zato sto se vase ime zove hrabrost. Vi volite srcem i ne plasite se ni patnje, ali u ime ljubavi. Vasa sreca je da budete neko ko nece odustati.

Zato vas mnogi vole i u vama vide idealnu priliku za zivotnog saputnika. Ako zelite da budete srecni, i da se ne plasite problema koje zivot nosi, strelac je idealan partner za vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2