Sreda – susret srodnih dusa: Jedan znak ce danas doziveti  ljubav na prvi pogled!

Sreda – susret srodnih dusa: Jedan znak ce danas doziveti ljubav na prvi pogled!

2022-06-28 0 By Admin

  Ljubav ove srede. Jedan znak ce moci da se pohvali da je sada srecniji nego ikada.

 OVAN

Ljubav  je vama sada slaba tacka. Zeljni ste da imate   nekog na koga mozete da se oslonite. To je zato sto vas   hvata ovo  novogodisnje raspolozenje pa ni sami ne  znate kako da se ponasate. Samo polako, cinjenica je da vam fali strpljenja.

 

 BIK

Ova sreda ce biti prilika da se posvetite sebi. Da pocnete vise da razmisljate o  sebi i o emocijama. Nema sumnje da cete u danu koji je pred nama  moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili. To je ono sto je izvesno. Ali,  morate da naucite da cuvate ono sto imate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Vama ovaj dan nece doneti nista posebno. Ovo ce biti dan tokom kojeg cete imati niz problema i to je cinjenica.

Morate da  naucite da cuvate ono sto imate i da se oslobodite da pricate o onome sto vas muci.

 RAK

Moramo da kazemo da postoji sansa da cete u danu koji je pred nama moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili. Vi ste uvek tu   za one koje volite i svaka vam cast na tome.

Dakle sada je doslo vreme da budete nagradjeni za sve te lepe stvari koje ste uradili.

 LAV

Ljubav vam je slaba tacka zato sto ste  se igrali i dozvolili sebi da  od vas  ode osoba na koju ste mogli da se oslonite. Sada vam jedino ostaje da se kajete jer ne postoje sanse da cete tu osobu moci da vratite u svoj  zivot. To vam tesko pada.

 

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da treba da znate da je sve u redu  i da su vase emocije obostrane. To je ono sto moramo da kazemo. Samim tim vi samo treba da cuvate to sto imate jer nema sumnje da ste voljeni vise nego sto mozete i da zamislite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2