Ljubavni ponedeljak:Kad stigne poruka koju dugo cekas!

Ljubavni ponedeljak:Kad stigne poruka koju dugo cekas!

2022-06-26 0 By Admin

Pred vama je mali ljubavni horoskop za ponedeljak. Istina o svemu sto vas ceka.

 

 OVAN

Ovo ce biti dan kada ce sve biti moguce i kada ce  doci do toga da se neke zelje konacno  ostvare. To je ono sto moramo reci. Nemojte odustajati od onog sto zelite jer je sada pravo vreme da idete ka svojim zeljama.Cinjenica je da bi jedan lav za vas sve uradio. Mislite o tome.

 

 BIK

Konacno ce doci do toga da vam se javi osoba na koju mnogo mislite. To ce biti najlepsi trenutak u celom mesecu junu jer je cinjenica da ste na to dugo cekali. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je bitno da budete iskreni prema njoj. Ako je volite svim srcem,onda joj jednostavno dajte to do znanja.

 

 BLIZANCI

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Ovo ce biti dan kada cete konacno odluciti da joj to i kazete i da pokusate da joj stavite do znanja da vi necete moci jos dugo da trpite takvo ponasanje. Iskreno vam je stalo i ne mozete da se pomirite sa  tim da  ona u vas sumnja,a  vi bi ste sve uradili samo da je usrecite.

 

 RAK

Danas ce doci ona poruka koju dugo cekate. To je ono sto moramo da  kazemo. Jako vam je stalo do jedne vage i cini se da je sada pravo vreme da se medju vama nesto desi. Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da je jednom lavu stalo do vas i da je spreman na sve ne bi li vam to dokazao.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Ovo ce biti dan kada cete vise od svega zeleti svoju slobodu. Imate potrebu da budete sami i da se nikome ne pravdate. To je u redu,ali ako ste u vezi  treba to i da kazete voljenoj osobi. Samo nemojte  dozvoliti da vam neko prica kako cete ziveti. Ako postoji neko do koga vam je stalo znajte da je sada pravo vreme da to kazete i krenete ka njoj.

 

DEVICA

Ovaj ponedeljak nece doneti  ono sto cekate, ali to ne znaci da treba da brinete zbog toga. Prava osoba uvek dodje onda kada je pravo vreme za to. Mozda to jos uvek nije slucaj ali imajte na umu da za svakoga od nas postoji prava osoba. Na vama je sada da budete strpljivi i da je cekate jer je to ono sto je za vas svakako najbolje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2