Ljubav za sredu: Skorpija razocarana, Lav se kaje, Vodoliji lepe vesti…

Ljubav za sredu: Skorpija razocarana, Lav se kaje, Vodoliji lepe vesti…

2022-07-19 0 By Admin

Pred nama je jos jedan dan. Evo prilike da saznate sta ce vam doneti ova sreda.

 

OVAN

Za ovu sredu imamo poruku za vas da ostanete to sto jeste. Nemojte dozvoliti nikome da vam prica kako cete ziveti, i koga cete voleti. Ako postoji neko do koga vam je stalo, sada je pravo vreme da toj osobi date priliku i da joj kazete sve sto vam je na srcu i dusi. Necete pogresiti.

 

BIK

Moramo da kazemo da ce ovu sredu obeleziti ljubavna prica. Ako ste sada slobodni nema sumnje da ce doci do toga da se jedan rak odluci na to da vam prizna svoje emocije. Njemu je do vas iskreno stalo i  nema sumnje da to moze da bude sansa za srecu i za pravu ljubav.  Neka vam ponos ne bude na prvom mestu.

 

BLIZANCI

Dolaze dani za ljubav i dani kada ce cuda biti moguca. Ako postoji neko do koga vam je stalo, samo nemojte kriti svoje emocije. Znajte da je zivot previse kratak da  bi ste  cekali da se sreca desi,vec da morate da idete ka njoj. Ono sto je istinski vazno jeste da znate da je  emocija obostrana.

 

RAK

Ono sto morate da znate za ovu sredu jeste da zvezde nisu u povoljnom polozaju za vas. Zao nam je sto to moramo da kazemo,ali prosto receno sada nije pravo vreme za emocije niti za ljubav. Razmislite o tome. Fokusirajte se na ono sto hocete i ostanite ono sto jeste.  Bolje je da vam danas posao bude na prvom mestu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vazno je reci da ste vi neko ko zna sta hoce. Da ste  borac, da ste istrajni i snazni ali sada vam je jako tesko sto niste ispali fer prema osobi do koje vam je stalo. Kajanje vas stize ali nije jos uvek sve izgubljeno. Nasa poruka je da sacuvate ono sto volite i da shvatite gde zapravo gresite. Neka vam ponos ne bude na prvom mestu.

 

DEVICA

Ovo ce biti dani kada je sve moguce i kada cete moci da kazete da je jednom raku stalo do vas. Moguce je da ce ovu sredu da obelezi pocetak jedne lepe ljubavne price i da ce konacno sve doci na svoje kao nikada do sada. Uzivajte, sreca ce biti na vasoj strani, i istina je da ste vi sve to i zasluzili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2