Ovim znacima nece biti lako! Moraju da paze kome veruju, neko glumi da ih voli!

Ovim znacima nece biti lako! Moraju da paze kome veruju, neko glumi da ih voli!

2022-09-07 0 By Admin

Svi mi nekada u zivotu imamo period kada volimo one koji nas ne zasluzuju. Kada cinimo sve za one do kojih nam je stalo,a koji toga nisu vredni…

 

 BIK

Period koji dolazi moze biti jako zanimljiv. Ali, istina je da vama nece biti lako. Hteli vi to ili ne, moracete da nadjete nacina da iz svega izadjete kao pobednik. Jer, cekaju vas jako teski trenuci. Stvar je u tome sto vi niste svesni toga da imate nekoga u svom zivotu ko vam samo glumi prijatelja. Velike su sanse da je u pitanju osoba koju volite svim srcem. Neko kome verujete, neko ko vam je jako vazan i jako drag.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Rec je o osobi za koju ste oduvek cinili sve sto ste mogli,ali nazalost, ne i ona za vas. To je cinjenica. I dolaze dani kada ce vam sve to biti jasno i kada ce doci do toga da se silno razocarate. Kako i ne bi ste kada ce prosto doci do toga da vidite necije pravo lice,a  pri tome mislite da tu osobu odlicno poznajete? Verujete joj, uvek ste na njenoj strani, nikada vam nije palo na pamet da je na bilo koji nacin povredite, a ona je igrala prljavo. Bila je dvolicna, i to je svakako ono sto vam  najteze pada. No, nema sanse da bilo sta izbegnete. Jedino sto mozete da uradite jeste da nadjete snage da iz svega toga izadjete kao pobednik.

Jer, cinjenica je da ste osoba koja ima veliko srce, i koja, nekoga ko nimalo ne zasluzuje vasu ljubav, dize do zvezda. Sledi vam pada i  dolaze dani kada ce  tuga da se vidi na vasem licu.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2