Astro ljubav:Tvoja proslost,sadasnjost i buducnost sa osobom koju volis!

Astro ljubav:Tvoja proslost,sadasnjost i buducnost sa osobom koju volis!

2022-11-12 0 By Admin

Istina o tvom ljubavnom zivotu. Saznaj da li si nasao srodnu dusu ili patis zbog pogresne osobe…

 

 OVAN

Tvoja proslost je i dalje u tvom srcu. Nikada ti nije poslo za rukom da zaboravis osobu koju volis. Odavno se vasa prica zavrsila, ali ono sto je jasno jeste da je i dalje iskreno volis. Mozes da se radujes, jer ce vasa ljubavna prica svakako dobiti svoj nastavak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da kazemo da je vazno da se pomiris sa tim da nece biti promena na polju emocija,kada je u pitanju osoba koju volis. Mozda ste vas dvoje imali zajednicku proslost, ali sadasnjost i buducnost necete imati. Emocije nisu obostrane.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da imas na umu da ti slede dani kada mnogo toga moze da dodje na svoje. To je ono sto je jasno.  Dakle,osoba do koje ti je stalo moze da se vrati u tvoj zivot i izvesno je da ce doci do toga. Imali ste zajednicku proslost, sadasnjost i buducnost cete svako ostvariti.

 

 RAK

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jasno da se ti boris za nekoga ko se nikada nije borio za tebe. To je ono sto moramo reci. I u skladu sa tim nadji nacina da krenes dalje jer je cinjenica da gubis svoje vreme na pogresne ljude.

 

 LAV

Jedna ljubavna prica se nije zavrsila iako ti mislis da jeste. Sada ti deluje da nije moguce da se vas dvoje ponovo nadjete ali nisi u pravu. Ono sto moras da znas jeste da dolaze dani kada ce ti uslediti pomirenje sa osobom o kojoj mastas.

 

 DEVICA

Tvoja srodna dusa jos uvek nije usla u tvoj zivot. Dakle,ako postoji osoba  do koje ti je stalo, znaj da to ipak nije pravo. Kraj te osobe o kojoj mislis nikada srecu neces naci jer ipak nije sudjeno. U mesecima koji slede ces upoznati nekoga zaista posebnog.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2