Jednog zodijaka cekaju teski dani,a   drugom ce sudbina  pokloniti pravu ljubav!

Jednog zodijaka cekaju teski dani,a drugom ce sudbina pokloniti pravu ljubav!

2023-09-23 0 By Admin

Vreme je da se suoci sa istinom.

 

 Rak

Dani koji slede donose promene. Vi ste jedan od znakova koji ce  u narednom periodu moci da kaze da ga je konacno sreca pogledala.   Vi ste uvek mnogo mislili na druge i inace ste osoba kojoj je tudja sreca na prvom mestu. No, sada je doslo vreme da se okrene kolo srece i da napokon i vi uzivate.   Jako je bitno da  kazemo da ce vam naredni period doneti ljubav. Imacete tu srecu da konacno upoznate jednog raka koji je spreman na sve ne bi li vas imao kraj sebe.  Da, bas tako, jer on vec neko vreme gaji jake emocije prema vama ali ih je dobro krio. Ako ste sada slobodni,nema razloga da mu ne date sansu. Emocije koje ima prema vama su toliko jake da je to prosto jedna od najlepsih stvari koja vam se ikada desila. Ono sto takodje moramo da kazemo jeste da nema sumnje da ste zasluzili srecu.  Takodje, naredni period bi mogao biti   jako povoljan i  kada je o poslu rec. Mnogo ste radili,  ali  dolazi vreme kada cete konacno moci da  uberete plodove svog rada i truda.

Ono sto je cinjenica jeste da bi ste mogli dobiti poslovnu priliku koja se ne propusta ali koja bi mozda   ukljucivala prelazak u drugi grad. Mozda cak i drugu drzavu. Razmislite dobro o svim mogucnostima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

     VAGA

Treba da imate na umu da vam naredni period nece biti lak. To samo znaci da bi ste trebali da budete pazljiviji i da vise slusate glas svog razuma. To inace nije vas obicaj jer ste osoba koja se vodi emocijama.. Ali, vreme je da  se to promeni i da pocnete da budete oprezni  jer  vas cekaju neke odluke koje nimalo nece biti lake. Vazno je da dodamo da nema nimalo sumnje da ce posle   teskog perioda koji vas sada ceka nastupiti     jako lepi dani.

Moramo da kazemo da vage   koje su u vezi mogu da  ocekuju raspravu sa voljenom osobom.

Daleko od toga da vas ona ne voli, njoj je stalo, ali postoje neke stvari koje je muce. Dajte joj dovoljno vremena i pre svega   razumnevanje. Neka  oseti da ste tu i da ste uz nju. Znajte da je ljubav uzajamna borba i kompromis.

Takodje,     postoji  mogucnost da ce neko iz proslosti pokusati da ponovo bude  kraj vas. To je osoba koja vam je nekada jako znacila ali je izvesno da vam je slomila srce. Necete  znati kako da se ponasate kada vam prizna da se kaje i da bi zelela jos jednu priliku. Odluku o tome donosite samo vi,ali imamo jedno upozorenje. Ili,  da kazemo, jedan savet… Pre nego joj date sansu  trazite joj dokaz o toj promeni. Nemojte    padati odmah na njene suze,vec joj recite da vam je potrebno vreme da razmislite o svemu.  To ce biti jedini nacin da  zastitite svoje srce  i da  ono nakon svega ne bude ponovo slomljeno. Za kraj moramo da kazemo da  je nekada najbolje slusati razum,  i da bi ste trebali da pocnete imati drugaciji stav i pogled na zivot. Nisu svi iskreni i  fini kao vi.