Jedan znak mora da se suoci sa teskom istinom, a evo ko ce biti neopisivo srecan…

Jedan znak mora da se suoci sa teskom istinom, a evo ko ce biti neopisivo srecan…

2021-09-24 0 By Admin

 Vreme je za tesku istinu. Neciji zivot se menja.

  BIK

Vi ste neko ko ume    da se   bori za ono sto zeli. I u to nema nimalo sumnje. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da ste ovih dana u velikim problemima. Ne znate ni sami sta vas je snaslo jer je stvar u tome da ste svoju ljubav i svoje srce dali nekome ko ne zna da vas ceni. Zao nam je, ali ne mozete da se nadate nekim boljim danima, jer nazalost do   njih nece doci tek tako. Kao da ocekujete da vam neko nesto padne sa  neba a  to vam je velika greska. Dakle  postanite ono sto   zapravo jeste! Nemojte da krijete svoje emocije   vec umesto toga budite jaki kao sto inace jeste.

I nastojte da dodjete do svog cilja jer je to ono sto   zapravo i jeste poenta svega. Zvezde vole hrabre ljude i zvezde ih po pravilu i prate. Sto   znaci,krajnje je vreme da uzmete svoj  zivot u svoje ruke i da sami pocnete da se borite i idete ka svom cilju. Moguce je da cete dobiti sve ono o cemu mastate. U to nema sumnje. No, sigurno je da to necete dobiti ako nastavite da  cekate da se nesto desi samo od sebe jer do toga sasvim sigurno nece doci. Imajte to na umu.

 

 

DEVICA

Vi ste neko ko bas nikada ne odustaje. I to je u redu i svakako da je to za svaku  pohvalu. Osoba ste koja ima stav i koja bas nikada ne odustaje. Imate sve razloge da budete ponosni jer ste osoba koja je jaka. Mnogo toga ste prosli i vas zivot nije bio  lak ali  konacno su sada dosli dani tokom kojih ce velika vecina vasih zelja biti ostvarena. No,   imajte na umu jednu vaznu cinjenicu: Ako je neko bio uz vas kada ste patili sada toj osobi   treba da date sansu da   bude tu i raduje se vasoj sreci i vasem   uspehu. Naravno da je jako vazno   da   znate da je najbolje da slusate svoje srce.  Ono ce umeti da vas odvede tamo gde ste oduvek i  trebali da budete sto je zapravo jedino sto   treba da vas zanima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ono sto moramo da dodamo jeste da device koje su u vezi moraju da    budu spremne na sve. Cini se da vam vasa voljena osoba bas i nije verna. To  je ono  sto  treba da proverite. Naravno da ne treba da je “napadate”    bez dokaza. Samo  treba da obratite vise paznje na voljenu osobu.  Nekada bas oni koje najvise volimo umeju najvise da nas povrede. Ne kazemo da ce tako  biti i u vasem slucaju. No, svakako da bi ste trebali da budete malo oprezniji.

Takodje je moguce da ce neke device krajem ovog meseca dobiti sansu da promene    svoje navike, pa cak i radno mesto. Jedino sto mozemo da vam kazemo jeste da ne brzate. Nekada, jednostavno. U zelji da nam se neke stvari ne dese ne znamo da uzivamo u onom sto vec imamo.    Nekada je samo najbolje pustiti da vreme cini svoje.