Evo koji znak mora da slusa svoje srce,a ne razum: Samo ce tako biti srecan!

Evo koji znak mora da slusa svoje srce,a ne razum: Samo ce tako biti srecan!

2021-11-10 0 By Admin

  Najvaznije od svega je da znate da nekad morate slusati svoje srce.

Evo o kome je tacno rec, i kojim  znacima slede promene na polju emocija…

 

 LAV

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ste osoba koja sasvim sigurno nije znala da cuva ono sto je imala. Imali ste nekog ko je bio spreman na sve zbog vas ali ste se igrali na neki nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ta osoba  je sada krenula dalje, ali  jos uvek ste u njenom srcu. I zato treba da zaboravite na svoj ponos i da napokon pocnete da mislite na sebe. Da prosto zanemarite sve sto kazu ljudi oko vas  i da pocnete da zivite svoj zivot.  Ukratko receno, vreme je da slepo slusate svoje srce i da trazite oprostaj. Ta osoba vam  je i dalje jako bitna, a cinjenica je da i ona oseca prema vama isto. Samim tim nema razloga da cutite  i da krijete  svoje emocije.

Bice vam krivo jednom kada tu osobu vidite sa nekim drugim i onda cete   shvatiti sve svoje    greske  i pozeleti da vratite vreme,ali ce biti nemoguce. Slusajte svoje srce. Borite se za ono sto zelite jer  je zivot samo jedan. Ni u kom slucaju ne bi ste smeli da ga trosite na ljude koji   pokusavaju da vam  naruse srecu.Krivi ste sto se jedna ljubav neslavno zavrsila. Samo   vi ste krivi i sada samo vi mozete da snosite posledice. Ali, ne samo to. Mozete i da ispravite  gresku  jer ako je osoba koju volite slobodna, imate zadnju sansu da je vratite u svoj zivot..

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2