Izaberi drvo – ono koje te najvise privlaci otkriva deo tvoje buducnosti!

Izaberi drvo – ono koje te najvise privlaci otkriva deo tvoje buducnosti!

2021-11-08 0 By Admin

  Izaberi drvo i saznaj sta  ti sledi kada je bliska buducnost u pitanju…

 

 

Ako si izabrao drvo broj jedan:

Ti  treba da se zapitas sta je ono sto zelis. Sta je   zapravo ono sto zelis i sta je  ono sto ti  treba  za srecu. Mozemo da kazemo da ti dolazi jako lep period i da ces u danima  koji ce uslediti dobiti neciji dokaz  ljubavi. Itekako je moguce da ces shvatiti da si voljen. Da postoji neko  iz tvoje blizine ko te iskreno voli.  Trebao bi toj osobi da das  priliku da ti na delu dokaze svoju ljubav.

 

Ako si izabrao drvo broj   dva:

Ovo drvo je simbol promena. Moramo da kazemo da je vise nego  izvesno da ces iskreno da uzivas u danima koji su pred nama. Zapravo, moguce je da ces shvatiti da je vredelo cekati na srecu. Cekaju te neke velike odluke, ali ono sto moramo da kazemo jeste da   nema sumnje da ce one biti pozitivne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao drvo broj  tri:

Vazno je da kazemo da   ne treba vise da gledas u proslost. Tamo se nista nije promenilo. Jer, osoba do koje ti je stalo ne oseca isto. Ona je odavno krenula dalje i  nasla je svoju srecu. To je ono sto moras da shvatis i ono sa cim moras da se pomiris. Ukratko receno, tek onda kada se usudis da krenes dalje i da   zaboravis pogresnu osobu moci ces da kazes da si srecan. Da je konacno sve doslo na svoje.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2