Karma dolazi da nekoga nagradi,ali i da nekoga  zbog gresaka kazni…

Karma dolazi da nekoga nagradi,ali i da nekoga zbog gresaka kazni…

2021-11-29 0 By Admin

    Karma ce nagraditi osobu rodjenu u ovom znaku,  a evo koga nazalost cekaju   gorke suze kajanja…

 

BIK

Dragi bikovi, vi nimalo niste zadovoljni kada je ova godina u  pitanju. Mnogo toga vam se desilo sto niste zeleli, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je  sada doslo  do toga da se   okrene kolo srece i da konacno dobijete ono  sto zelite. Vi ste  osoba koja je mnogo patila. Cini se da u ovom trenutku mislite da vam nikada nece krenuti u zivotu. Da vam zapravo nije ni sudjeno da budete srecni,ali na vasu veliku srecu niste u pravu. Okrece se kolo srece i za vas i itekako ce doci do ostvarenja vasih  zelja. Karma ce se pobrinuti da ostvari vase zelje i da vam konacno u  zivot donese osobu koja ce umeti da vam   bude sve ono sto  ste vi oduvek zeleli i trebali.

Mesec decembar ce vrlo verovatno biti najlepsi u  ovoj godini   jer cete bas tokom njega moci da ostvarite svoje snove i da dobijete ono do cega vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Karma  ce se pobrinuti za to da vrati osmeh na vase lice i da vam dokaze da  je vredelo   imati i pogresne izbore i patiti. Vi cete zapravo na najlepsi nacin da se uverite da vredi imati pogresne izbore   i da vredi proci kroz  pakao kako bi smo docekali da nam se u  zivotu dese najlepsi trenuci. Vi cete zapravo na najbolji  nacin shvatiti sta znaci doci do  zvezda preko trnja…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2