Kad srce pogresi – ovaj znak mora da zaboravi osobu koju voli!

Kad srce pogresi – ovaj znak mora da zaboravi osobu koju voli!

2021-11-27 0 By Admin

 Srce  nekada  pogresi, iako se nama cini da to nije moguce. Vreme je da jedan zodijak pocne da slusa svoj razum!

 

RIBE

Srce vas ovoga puta  moze odvesti na pogresan put. Na onaj na kojem ste jednom bili, a niste bili srecni. Vreme je da krenete dalje. Da shvatite da su svi oko vas bili  u pravu kada su vam pricali da vas neko nije vredan. Da je vreme da   zatvorite  knjigu proslosti i da zaboravite jednu osobu  koja nikada nije umela i znala da vam vrati istom merom. Vi ste osoba koja je uvek slusala svoje srce i nije vas sramota  zbog toga. To je zato sto ste osoba koja voli  najjace sto ume  i nema nimalo sumnje da su pred vama dani tokom kojih cete shvatiti da je krajnje vreme da   prestanete da slusate svoje srce.  Da morate da presecete i jednostavno krenete dalje.   

Da ste izgubili previse   vremena na nekog ko je  samo pogresna karta koju  ste  izvukli u svom zivotu.   Da, bas tako, previse ste vremena potrosili na nekog ko je oduvek bio sebican i mislio samo na sebe. Toj osobi ste vi uvek bili na mestu broj dva, dok ste vi radili i nemoguce da tu osobu usrecite…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Bili ste oduvek u stanju celom svetu da okrenete ledja nekome ko je svoja  ko  zna koliko puta okrenuo vama. Dokle mislite da zivite u laznoj nadi? U zabludi? Dokle mislite da cinite sve za nekog ko nikada bas nista nije uradio za vas? Krajnje je vreme da zanemarite sve ono sto kaze vase srce jer ono sada nije u pravu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2