Ljubavni srecnik dana-ovaj znak ce ovog petka  biti zaprosen!

Ljubavni srecnik dana-ovaj znak ce ovog petka biti zaprosen!

2021-12-09 0 By Admin

Ljubavni srecnik, ovog petka slede promene…

 

OVAN:

Voli vas neko, ali nikako da se usmerite i krenete za osobom koja vas zove. Cini to na jedan neodoljivo lep nacin.

Slucajnim pogledima i spontanim dodirima, onako u porolazu. Mozda je vreme da razumete neke stvari.

 

BIK:

Ne trazite mnogo od zivota ali nesto je ipak nedostupno za vas. Volite novac i to vam je neko merilo za srecu.  Do sada vam se nije desilo nista sto bi to moglo pobiti.  Ali danas sledi nesto, sto ce svakako da pobije tu vasu teoriju srece!

 

BLIZANCI:

Osecate da nekoga volite ali mu ne smete to ni predociti. Niste pomislili, niti se upitali sta ta osoba oseca.  Mozda oseca isto, a ima isti strah koji i vas blokira. Danas ce u momentu, slucajno i sasvim spontano da popucaju vase blokade.

 

RAK:

Ono sto nosi vase srce vrlo je nezno i krhko u ocima drugih. Za vase poglede takvo, a unutar srca jako kao celik. Kada bi jedan lav zavirio u vase srce, on bi se zapanjio  jacinom vase ljubavi.

Ovoga dana vam sprema prsten ne sluteci  koliko ga volite, i koliko ce tek da bude srecan!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Posmatrate svoga partnera odavno, kroz prizmu razlicitih pogleda.  Zelite ga vezati za sebe i zaprositi, jer ga volite. Niste sigurni u jacinu njegovih osecanja ali svojih, jeste:Rakovi su tajnasveni!  Tek cete biti iznenadjeni i obradovani silinom njegovih osecanja koja krije.  Voli i  on vas.

 

DEVICA:

Za vas je ovaj dan jedinstvena prilika da se zaljubite. Imate veliko porodicno okupljanje gde cete sresti mnoga poznata lica. Do sada jedno nepoznato lice, naci ce se u gomili poznatih i izazvace vase interesovanje.  Ovaj dan ce pokazati da ste zainteresovani oboje, pa cete se i zbliziti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2