Horoskop vaznih desavanja – do kraja meseca sledi pravo ljubavno ludilo!

Horoskop vaznih desavanja – do kraja meseca sledi pravo ljubavno ludilo!

2023-12-19 0 By Admin

     Vazna desavanja ce bez imalo sumnje nastupiti u zivotu ova dva znaka. Neka ocekuju neocekivano!

 

 OVAN

Vazna desavanja vas cekaju na polju ljubavi i emocija. To je zato sto vi morate da se zapitate sta je ono sto zelite i sta je zapravo ono sto vam treba za srecu. Moramo da kazemo da ste vi neko ko je inace borac ali ovih dana se ponasate kao da ocekujete da se cudo desi samo od sebe sto nije moguce. Razmislite o tome sta vam treba za srecu.

Moguce je da ce uslediti vesti koje ce promeniti ne samo vas pogled na svet vec cak i vas nacin razmisljanja. Ako vam je do necega stalo onda se za to nesto morate boriti. U ovom trenutku vam je vrlo vazno sto znate da jedna vaga nije ravnodusna prema vama. No, ona nije spremna jos  da se upusti  u ljubavnu  caroliju sa vama iz prostog razloga sto se plasi da cete je povrediti. Razmislite o svemu i shvaticete da treba da obavite jedan ozbiljan razgovor sa njom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Da morate da joj otvorite svoje srce  i kazete joj sve sto vam je na dusi.  Da, to znaci da morate da pogazite i svoj inat, i svoj ponos, ali u tome nema nista lose. Jednostavno, kada je u pitanju ljubav, i iskrena sreca, vredi rizikovati kako bi se nasi snovi ostvarili.  Imajte to na umu. Moramo da kazemo da nema sumnje  da ce zima koja je pred nama biti posebna kada je rec o emocijama. Ali, ono sto takodje moramo da kazemo jeste da     imate na umu da je ljubav stanje ludila. I da  se snovi mogu ostvariti onda  kada se borimo za njih,a  cini se da vi u ovom trenutku za borbu bas i niste spremni iako se ponasate kao da jeste.

 

Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2