Jarac i Vodolija:Nemaju kameno srce,samo ne mogu da vole svakoga!

Jarac i Vodolija:Nemaju kameno srce,samo ne mogu da vole svakoga!

2023-12-18 0 By Admin

  Vodolija i jarac.Dva zodijaka o kojim se oduvek mnogo pricalo, ali se retko sta znalo. Znate li zasto? Zato sto oni ne daju bas svakome da im pridje blizu…

 

 VODOLIJA

Kada pricamo o ovom znaku, cesto cujemo da je ovo neko ko ima kameno srce. Neko ko je hladan, dalek, neko ko ne zna da voli, ne ume da razume… No, istina je potpuno drugacija.

Da, vodolija je neko ko ima dve licnosti, na neki nacin. Jednu, dobru, mirnu, i drugu, koja ne da na sebe. Ali, najveca istina kada pricamo o ovom znaku je to da je on samo oprezna. Ovo je znak koji dobro zna da je ljudski i pogresiti, i slagati, ali i da je mnogo losih ljudi na ovom svetu. Zato je ovo znak koji itekako pazi kome veruje, a jos vise pazi koga voli. Ono sto moramo da kazemo kada je ovaj znak u pitanju jesten da je ona postena. Iskrena, odana, verna. Ali, i da se njena ljubav mora zasluziti jer ovo nije osoba sa kojom bilo ko na svetu moze kako hoce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Znak je koji je odan i veran. No, da bi se desilo da vodolija bilo koga zavoli, jako je vazno da kazemo da je potrebno vreme. Da joj neko dokaze ljubav, da joj neko stavi do znanja da je dobar covek i da je vredan njene ljubavi. U to nema nimalo sumnje.

Imati vodoliju u svom zivotu znaci imati i nekoga ko ce vam biti podrska, ali i nekoga ko ce biti u stanju da vas precrta. Da prosto zaboravi da postojite. Sve je to do vas. Jer, vodolija je neko ko ce sa vama umeti i lepo i lose. Onako kako se vi ponasate prema njoj, isto tako ce i ona prema vama. Razmislite o tome pre nego donesete konacnu odluku…

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2