Vreme tajni – horoskop tajne ljubavi: Kog zodijaka tera maler da se zaljubi u pogresnog?

Vreme tajni – horoskop tajne ljubavi: Kog zodijaka tera maler da se zaljubi u pogresnog?

2021-12-14 0 By Admin

   Srce ne bira.  U bliskoj buducnosti, cak dva znaka ce se ludo zaljubiti. I dok ce jedan zavoleti stariju osobu, drugi ce  zavoleti zauzetu…

  LAV

Moramo da kazemo da ce vase srce ovog  puta da  izabere kako treba. Vi cete vrlo brzo da upoznate nekog ko ce vam vratiti osmeh na lice. Ne mozemo da kazemo da ce to biti ljubav na prvi pogled jer nece ali ono sto je izvesno je da to hoce biti prava ljubav. No, nista nije tako  idealno, nazalost. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama svoje srce da date nekom ko je    mnogo stariji od vas. 

 

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zaljubi cete se i to je cinjenica. Vi inace niste osoba koja mnogo mari za tudja misljenja ali ono sto je izvesno jeste da ce vam sada biti jako tesko iz prostog razloga sto ce vas zanimati sta o tome misle drugi.   Vi ste  znak koji ce da se zaljubi i svoje emocije pokloni osobi  koja je prosla mnogo vise  nego vi. Bice vam jako tesko da joj se prepustite jer cete uporno da mislite da ona sa vama zeli samo da se zabavi a  istina je  drugacija.  I ona ce kraj vas zeli da ostane, prosto se desava jedna  od onih ljubavi koje su sudbinske i ma koliko da bezali jedno od drugog na kraju cete se ponovo naci i sresti.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2