Prvi dani u novoj godini, nekome donose ljubav a nekome razocarenje!

Prvi dani u novoj godini, nekome donose ljubav a nekome razocarenje!

2021-12-31 0 By Admin

OVAN:

Vreme je za nove planove u novoj  godini i vasa je sreca da mozete planirati. Sve ce vam ici  kako treba, pa cete se ponositi.

Ljubav ce vas poneti pa ce se lepe stvari da ocekuju od vas i partnera. Vasa obostrana ljubav ce biti svima trn u oku.

 

BIK:

Nemate suvise iskustva na radnim zadacima, a za vas ce biti novi i nepoznati.  Odjednom  cete se naci u nprilici i bicete malo nesigurni.

Ipak cete se snaci na vreme jer ce vas podrzati jedan kolega i bice vam pomoc.  Da vam bude od pomoci, nece biti glavni razlog njegove zelje.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI:

Uzajamno ste sa partnerom resili da startujete  na pocetku i vama ce biti dobro.Vas dobar start ce vas   baciti u odlicne rezultate.

Donece vam dobru sansu da pokazete svoje radne i intelektualne  sposobnosti.  I to cete i pokazati, a i bice vam vrednovano.

 

RAK:

Vasa nezna dusa ce biti  razocarana, mada su tek prvi dani godine koja je nastala.  Nesto ce se desiti sto ce vas jako razocarati.

Mozda to  nije partner uradio svesno, ali vas ce boleti kao da jeste. Nece ovo biti ni prvi put, ali  boli kao da jeste. Vreme je da stegnete srce i krenete dalje.

 

LAV:

Ako ste ocekivali da se dese neke posebne stvari, a nisu, jos nije kasno. Nova godina je nastala i pred vama je vreme da  krenete od nule.

Mada ste nemocni za novi pocetak, i zelite pomirenje, ipak cete morati da zaboravite. Vreme je lek, i  probajte da  pocnete sve iznova.

 

DEVICA:

Osecate se sposobnom za nove stvari i odmah cete i okrenuti stvari. Sledi veliki obrt u vasem zivotu i  nove promene.

Sada je pravi momenat da ih pocnete primenjivati i da delujete. Neka se svi iznenade  sto se tice vase licnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2