Izaberi andjela  i saznaj  sta treba da radis kako bi u 2022. godini izbegao suze i bol!

Izaberi andjela i saznaj sta treba da radis kako bi u 2022. godini izbegao suze i bol!

2022-01-03 0 By Admin

AKO SI IZABRAO ANDJELA BROJ JEDAN:

Vi koji ste izabrali andjela pod rednim brojem jedan, imacete neke neizvesne situacije u ovoj tek nastaloj godini. One se ticu  vasih vaznijih   zivotnih polja , gde se osecate da ste slabi.

Imate svoje polje gde cete zasijati i zablistati, i tome vas nos vas predosecaj koji vas do sada nije prevario. Ipak, pre toga cete morati da sredite neke svoje dileme i velike nedoumice.

Ne smete biti nesigurn i neodlucni  tamo gde morate   pokazati cvrstinu. Ako budete odlucniji za svoje  clljeve, izbeci cete i bol i suze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

AKO SI IZABRAO ANDJELA BROJ DVA:

Vi koji ste izabrali andjela, sliku pod rednim brojem dva, imate na pomolu novu ljubav. Izabrali ste andjela cuvara koji vas cuva na polju emocija, ali ce vam sada doneti veliku ljubav.

Bocnuce vas amorova strela ljubavi, jer ce jedan lepi rak da pridje mnogo blizu vasem srcu. Do sada ste znali kako da se borite, pa ste krili svoje emocije i uzdrzavali ste se da ih odate.Verujte da vam zeli da  pokloni svoje srce i to  ne krije.

Necete se ni vi trebati tako dugo uzdrzavati, vec pokazite emocije i uzvratite na ljubav, ljubavlju.  Ako nastavite da sakrivate licna osecanja i ono sto nosite u srcu, sami cete sebi naneti bol.Pomislice  da ga ne volite i da vasa simpatija nije obostrana, pa ce odustati od vas!

Zato da biste ostvarili ovu ljubav , izbegli suze i bol, morate i vi otvoriti srce.To je jedino sto je merodavno i sto vas vodi obostranoj sreci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2