Ljubavni horoskop  za  utorak: Caroban dan za pomirenje ova dva zodijaka!

Ljubavni horoskop za utorak: Caroban dan za pomirenje ova dva zodijaka!

2022-01-10 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete u danu koji je pred nama dobiti sansu   za ljubav. Danas se sudbina malo igra sa vama i nije nemoguce ni da se desi  fatalni susret na prvi pogled.  Vi  mozda ne verujete u to… Ali  sudbina ima drugacije planove.

SKORPIJA

Ono sto   svakako moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan biti   veliki dan za vas. U vas zivot se sasvim sigurno vraca osoba   iz proslosti.   Na vama je hocete li joj dati sansu ali je cinjenica da vas voli i da je sigurna u to da vas  ponovo  hoce kraj sebe.

 STRELAC

Vi  bi ste mogli da budete srecni,samo kada bi ste  malo vise razmisljali i kada  bi ste dozvolili sebi  da  vas vodi srce. Ali, to je problem. Ponos je oduvek igrao bitnu ulogu u vasem zivotu  a i sada je tako. Zato ste prazni i usamljeni.

 

 JARAC

Ono sto moramo da  kazemo  jeste da    vi  treba da znate  da je nekome stalo do vas. Da postoji neko  ko je za vas spreman na sve.

Samo dajte    toj osobi do  znanja da zna na cemu je sa vama.  Treba   da joj date priliku, to je svakako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Moramo da kazemo da nema sumnje da postoji neko ko je spreman na sve zbog vas. Da je rec o osobi  do koje    vam je stalo i da je taj osecaj obostran. 

Cuda su moguca u vasem  zivotu.

 RIBE

Vazno je da naglasimo da je neko spreman na sve ne bi li vas imao pored sebe.

Ta osoba je iskrena i iskreno joj je stalo do vas.  Nemojte se dvoumiti oko toga da li trebate toj osobi da  kazete sve sto mislite i osecate. Zasluzila je to… Necete zazaliti.

Stranice: 1 2