Finansijski horoskop do kraja zime – evo kome ce faliti para!

Finansijski horoskop do kraja zime – evo kome ce faliti para!

2024-01-18 0 By Admin

OVAN:

Pravi ste poslovnjak pa vam sve ide kako i treba. Mada i radite vredno, vi se i ne zalite, nego ste ponosni sto imate. Sebe ste obezbedili do kraja zime, i finansijski ste stabilni. Samo ce jedna strana da vam kvari zadovoljstvo.

 

BIK:

Vi ste onaj koji nema, i kada ima ne zna da sacuva. Veliki ste potrocar, i pravi kupoholicar. Vi ste vec duze vreme u finansijskom skripcu i bicete sve do kraja zime. Ono sto ce vas trenutno cupati, bice vasa porodica koja ce vam pozajmljivati novac.

 

BLIZANCI:

Niste neko ko zaradjuje previse  ali imate mozak. Vi znate sa novcem,  a sposobni ste da od dinara napravite dva. Zato sto ste navikli na krize, naucili ste da znate da cuvate i ustedite, cak i od onog malo. Vi necete oskudevati, bar do kraja zime, sto se tice novca.

 

RAK:

Skoro da ste naucili kako novac moze da ima moc, pa znate da ga cuvate. Znate da nije merilo srece, ali ste se uverili da je merilo svega ostalog.  Trudite se da ne zaostajete za drugima, bar da budete u sredini. Vasa situacija ce vas tesiti, za razliku od nekih.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Vi ste neko ko se raduje kada ima, pa zato i radite.Vi volite da svima pokazete da imate novac. Znate da se ponasate kao pravi dzek i zelite da trosite pred drugima.Mada ste lav, necete se bas hvaliti do kraja zime, i vama ce faliti.

 

DEVICA:

Vasa ljubav prema lepim stvarima i provodu, dovesce vas u stanje  finasijske krize.Vas partner vas stalno opominje da zeli da se smirite. Za vas je to nesto posebno,  i to vam je neki hir, pa ne slusate nikoga. A kao kazna ce vas stici  nedostatak novca ovih  dana.

Nstavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2