11.01.2022: Sta vam govore tri jedinice i tri dvojke -novi pocetak, sansa  ili opomena?

11.01.2022: Sta vam govore tri jedinice i tri dvojke -novi pocetak, sansa ili opomena?

2022-01-10 0 By Admin

Numerologija danasnjeg dana, nekima donosi novu sansu, kao novi pocetak, dok je drugima  samo opomena da krenu dalje, ili da poslusaju sta zvezde imaju za opomenu da im savetuju…

OVAN:

Vreme vam je za novi pocetak koji  vam nudi nove korake. Moracete se okrenuti  ka novim stvarima i iskoristiti sansu. Do sada ste znali  sta nudite a sada ste okrenuti ka novim promenama. Vreme je za promene  i razmisljajte o njima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Radi se o necemu sto nikako da skontate, a krajnje je vreme. Morate razmisljati sta cete i kako dalje.Neka vam ovi dani budu opomena da se pocnete ponasati ozbiljno.Dosta ste bili neozbiljni, vreme je za promene na bolje.

 

BLIZANCI:

Vase emocije ce se morati stisati i izraziti tamo gde i pripadaju.Do sada ste se nekako ravnali prema partneru i tako sebi omogucivali sansu. Vreme je za nove korake i da svi znaju  sta zelite i sta osecate. Moracete  da pokazete jacinu svojih emocija, bez obzira kakva su osecanja partnera.

 

RAK:

Vama je vreme za vas glas i  tri jedinice vas upozoravaju  na novi pocetak.To sto do sada niste imali svoj glas, bila je vasa greska. Cinili ste  sve na tudju volju, i vreme je za vasu. Ovih dana cete postati svesni sebe i svojeg licnoga ja!

 

LAV:

Za vas ce tri jedinice biti sansa za novi pocetak, a tri dvojke sansa novih koraka. Zato cete morati  da zaledite proslost i da krenete od nule. Vreme je za novi zivot, nove emocije i novu ljubav.  Neka vam bude i novi pocetak i nova sansa  korak napred!

 

DEVICA:

Dosta ste bili bahati a sada vam stize blaga opomena. Mogli biste tako ostati sami i biti neko ko ce sve da upropasti. Vreme je za saradnju i za neke licne  korake koje morate preduzeti.  Sve sa svrhom da podjete pravim putem.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2