Drugi deo januara ce doneti ljubavnu caroliju – cak tri znaka ce sresti svoju srodnu dusu,a  jednog ceka bogastvo!

Drugi deo januara ce doneti ljubavnu caroliju – cak tri znaka ce sresti svoju srodnu dusu,a jednog ceka bogastvo!

2024-01-14 0 By Admin

 Dok jedni jos uzivaju u praznicnoj atmoferi, drugi ce tek da dozive caroliju, kako praznicnu, tako i ljubavnu, a kad vam je mir u dusi i ljubav u srcu, ne treba vam vece bogastvo…

OVAN:

Osecate da je ovo mesec vasih snova, pa vam je u dusi plamen. Zapalile su ga u vasem srcu,  jedne tople oci i sada  sve podredjujete njima. Samo da vasa ljubav potraje i vise vam ne treba od zivota. Za vas su materijalne stvari nebitne; ono sto nosite u srcu, za vas je bogastvo.

 

BIK:

Krenuli ste malo napred ali niste odmakli bas mnogo. Vasa je greska sto idete napred, pa se vracate nazad.  Kada krecete u nove pobede, nema povratka nazad. Idite napred, i ne osvrcite se,  sve dok ne nadjete cilj zbog koga ste i posli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI:

Vi prizeljkujete svoju srodnu dusu i pomno je trazite.Zagledate, merite i vagate, osluskujete sve oko sebe. Zelite nesto slicno sebi, a opet tako drugacije od svih i posebno. U drugoj polovini meseca januara, naci cete bas takvu. Njenim susretom, oseticete da ste srecni kao da ste nasli veliko bogastvo.

 

RAK:

Sve vase teznje vas vuku da ispravite gresku koju ste pocinili. Vreme je da se izvinete jednoj osobi koju ste povredili, a koja vas je volela. Sada osecate da je ona bila vasa srodna dusa, i zelite je osvojiti ponovo. Ako je vratite nazad, vise je nikada necete pustiti od sebe.

 

LAV:

Vasa osecanja se gube, i mozda je to vreme da priznate da je kraj. Sa vasim ugaslim osecanjima, sledi i ono sto je neminovno. Ali na kraju tunela, bas vas ceka novo i neocekivano svetlo. Vasa srodna dusa koja ce u vas zivot uneti nove i lepse emocije.

 

DEVICA:

Osecate se kao kralj, mada nemate bogastvo i dvorac. Sledi vam prava ljubavna carolija kakvu niste ni slutili. Vasa ce ljubav da iznedri jednu prelepu vezu koja ce potrajati. Ujedno ce to biti vasa srodna dusa, koju ste sumnjali da cete naci.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2