Godina Tigra pocinje prvog februara – ceka nas ludilo u narednih 12. meseci!

Godina Tigra pocinje prvog februara – ceka nas ludilo u narednih 12. meseci!

2022-01-19 0 By Admin

 Stize nam jos jedna Nova godina, ovog puta Kineska.Evo sta donosi!

 

 OVAN

Vama godina Tigra nece doneti nista posebno ali svakako da je moguce da tokom ove godine ostvarite neke svoje  zelje. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite i da pocnete da se borite za to.  Znajte da su nekad i cuda moguca.

 

 BIK

Vazno je da kazemo da ste vi primer osobe koja zna da se bori za ono sto zeli. Cini se da su sada pred vama dani tokom kojih mozete dobiti sve do cega vam je stalo. Jer, ako ce  neko imati srece u   mesecima koji nam dolaze to ste  onda vi. Mislite o tome.

 

 BLIZANCI

Ljubav vam je na prvom mestu. Vi vise od svega zelite da imate nekog na koga mozete da se oslonite i tokom ove godine ce se ta vasa zelja ostvariti. Cini se da ce godina Tigra biti sjajna za ljubav kada ste vi u pitanju

 

 RAK

Godina Tigra ce vam doneti niz razocarenja. Moguce je da cete videti pravo lice onih do kojih vam je stalo. Necete znati kako da se ponasate ali ono sto moramo da kazemo jeste da treba vise da se  posvetite sebi i svojim zeljama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Sve sto pozelite vi bi ste mogli i dobiti kada je godina Tigra u pitanju. Voljeni ste i imate nekog na koga mozete da se oslonite.

Ono sto moramo da kazemo jeste da bi ste trebali vise da  mislite  na one koje volite i da im se vise  posvetite.

DEVICA

Godina Tigra ce biti prilika da ostvarite svoje snove. Vi ste jedan od znakova koji ce dobiti sve ono o cemu sada masta.

Nema sumnje da ste zasluzili srecu koja vam je sada na dohvat ruke. To je ono sto moramo da kazemo.

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2