U naredna tri dana,ovaj znak ce sresti bivsu ljubav koju jos voli!

U naredna tri dana,ovaj znak ce sresti bivsu ljubav koju jos voli!

2023-01-22 0 By Admin

  Vreme je da se ovaj znak sretne sa svojom sudbinom…

 

Kad bivsa ljubav dodje po svoje …

Dragi rakovi, cinjenica je da vi i dalje volite osobu iz svoje proslosti. Dali ste sve od sebe da je zaboravite ali vam nikada nije poslo za rukom. To je ono sto moramo da kazemo. Sudbina se igra sa vama i  nema nimalo sumnje da ce vam naredni period biti jako buran. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da je samo pitanje dana kada ce doci do susreta sa nekim iz proslosti. Vi ste sve  uradili da tu osobu  zaboravite ali vam nije poslo za rukom.

Ona je bila i ostala neko do koga vam je stalo. Iako ste posle nje imali niz  veza i pokusaja nikada niko nikome nije uspelo da obrise vase emocije prema toj osobi. To je ono sto moramo da kazemo. Naredna tri dana vama donose susret sa osobom do koje vam je stalo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Nista vas ne moze pripremiti na to sto cete osetiti kada vam se ponovo sretnu pogledi. To je ono sto moramo da kazemo.  Ali na vama je da li cete biti hrabri i da li cete toj osobi dati jos jednu sansu. Izvesno je i sigurno da vas ta osoba voli i dalje. No,  samo je na vama da li cete joj dati   priliku  i da li cete nastaviti sa njom tamo gde ste stali. Odluka je na vama ali moramo da kazemo da je sreca u vasem  zivotu sada na dohvat ruke.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2