Najveca radost u  zivotu: Za ove  zodijake imamo ocaravajuce vesti!

Najveca radost u zivotu: Za ove zodijake imamo ocaravajuce vesti!

2022-01-25 0 By Admin

Neki se odavno nadaju lepim, ali neki su i prestali da se nadaju  lepim stvarima.Za neke, ipak imamo ocaravajuce  vesti i poruku sudbine…

OVAN

Nikako da vas obuzme radost, ona prava i istinska, koja sluti na srecu. Zadovoljni ste vi svojim zivotom, onako u sustini. Ali ono zbog cega kuca vase srce i zbog koga bije u grudima,  jos niste.Kako stoje stvari, jos cete sacekati na takva desavanja i osecaj srece i radosti.

 

BIK

Ako se osecate da ste mocni i sposobni za neke nove zivotne korake, krenite samo! Ne cekajte da vas drugi guraju napred, niti jos gore, da vas preduhitre. Vreme je da osluskujete kako vetar duva i da slusate govor svoga srca. Ono vam salje poruku da mozete da se okusate u zivotnom viru, zvanom ljubav!

 

BLIZANCI

Vi ste optimista  i spremni ste se upustiti u nove pobede, pa i u poraze. Vi ne cekate sudbinu da se poigra sa vama kao sa sahovskim pionom.Spremni ste da se borite protiv nje, i da se izborite za svoju zivotnu radost. A radost vaseg srca, zna se vec ko je!

 

RAK

Dugo se borite da steknete necije poverenje i osvojite neciju ljubav. Vreme je za malo radosti i vasem napacenom srcu. Uprkos svemu niste se predali, nego ste se borili, isli i padali, i opet u krug! Odavno se nadate lepim vestima, i vreme je da vam se i dese uskoro!

 

LAV

Poruka od jedne osobe, za vas je znacila mnogo, do pre nekog vremena. Sada vec vise ne znaci nista, jer ste se prestali nadati. Kao da vas je univerzum kaznio za gresku koju ne znate da ste pocinili.Ili za gresku koju ste pocinili nesvesno, pa sada se vise i ne nadate!

 

DEVICA

Osecaj  vas upozorava da vam sledi poruka koja ce otvoriti vase srce. I kao i mnogo puta, vas osecaj vas nije prevario, jer zaista sledi radost kakvoj se niste nadali. Neko ce se useliti u vase srce, uskoro, i doci ce kao lopov, nenajavljeno. Dacete mu besplatnu stanarinu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2