Pocetak februara donosi niz emocija –  nekoga ce pogresna ljubav skupo kostati!

Pocetak februara donosi niz emocija – nekoga ce pogresna ljubav skupo kostati!

2023-01-29 0 By Admin

Pocetak novog meseca  donece vam osecaj ili srece ili tuge, a samo cete vi znati sta je u vasem srcu, kao rezultat vase emotivne veze.

OVAN:

Emocije naglasene. Necete bas biti odusevljeni njima, a one nisu sreca.Ono sto fali vasoj vezi, jesu mnogo jaca osecanja koja bi vas vezivala. Vasa emotivna veza je tek osrednja veza, kao i hiljade drugih. Ako zelite da ojaca, morate oboje biti vise posveceni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Vi ste od onih koji se bave nekim drugim stvarima kada se  morate  posvetiti partneru. Vase emotivno polje je jako lose i prosto je opustoseno. Vi i ne marite za svojim  emotivnim poljem, a vreme je! Neka se pokaze ono sto treba  da bude najbolje za dalji razvoj i lepsu sliku vaseg  emotivnog polja.

 

BLIZANCI:

Vas zbir emocija ce poceti jako lepim i uzajamnim osecanjima. Od vas se ocekuje da  budete neko ko ima uzajamnu ljubav. Vase emocionalno osecanje  je takvo da se vase emocije zbiraju u zajednicku teznju da sve bude obostrano i lepo.  Vase srce kuca u smeru ljubavi  i neka tako nastavi i dalje, da izliva srecu.

 

RAK:

Vi ste jako radosni, jer vaa osecanja rastu iz dana u dan. Vi ste se zaljubili na prvu loptu i vreme je da se vasa osecanja  udvostruce. I vas partner vam pruza isto tako lepa osecanja i govori o zelji da trajete dugo.Pocetak meseca februara  donosi kao zbirno resenje vasih emocija, srecu!

 

LAV:

Nije da vas ceka tuga ali ste je osetili ovih dana, i vreme je da se  i ona malo zbere.  Vas partner vas je povredio, ali ni vi niste nesto mnogo drugaciji.  I vi ste njemu vratili istom merom i sada ste oboje tuzni. Dakle, vas zbir emocija je tuga koja vas sada razdire, i koju nikako da udaljite od sebe.

 

DEVICA:

Sve je do vas i vase   ljubavi koju neko oseca i zeli da mu je poklonite. Svoje srce  dajte nekome ko ga i prizeljkuje i pokazite da ste spremni na ustupke. Od vas se ocekuje da zavedete   onog ko vas voli, a ne da idete za drugom osobom.Vasa je sreca u onoj  koja ide za vama, a ne za kojom idete vi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2