Pocetak februara donosi niz emocija –  nekoga ce pogresna ljubav skupo kostati!

Pocetak februara donosi niz emocija – nekoga ce pogresna ljubav skupo kostati!

2023-01-29 0 By Admin

VAGA:

Vasa sreca  je  na nivou i bice i dalje. Naravno da su vasa  osecanja  prelepa i da su takva da se vase srce  stapa od ljubavi. Vasa zelja je da se  vasa ljubav ozvanici jer ste izuzeztno srecni kada ste zajedno.I vreme je da se vasa lepa veza ozvnici jos narednih dana.

 

SKORPIJA:

Vi imate odredjen stav po pitanju emocija  i one ce se moci da zberu u jedno srce. Volite samo vi, dok partner pokusava da pokaze izrazitu ljubomoru.Mada ga volite, on vam pravi ljubomorne scene, i  razmisljate da se povucete.Moracete se pomiriti ovih dana da ste los spoj.

 

STRELAC:

Od vas ocekuju svi  da budete otvoreni i da pokazete otvorene stavove, vSE SRCE CE Vase  srce ce vas povesti puten kojhi vas  vodi ka iskrenim osecanjima. Necete se ljutiti  sto ce partner biti jako direktan i zelece vas  saleteti. Ako vam se svidja i vi budite otvoreni.

 

JARAC:

Vase srce vas raduje  zbog onoga sto je u njemu, a tamo je ljubav. U vasem srcu stanuje  ljubav prema jednom  bicu i vase je srce puno. Sada se radujete sto ste  uspeli da se  resite  svih nesuglasica i da voje srce  ispunite ljubavlju.

 

VODOLIJA:

Stalo vam je da budete  srecni ali vas vase  okolnosti u tome sprecavaju. Moracete da  savladate sve prepreke i da budete verni sebi. Neka ljubav pobedi tugu, a vase planove neka podrzi partner. Sada ce sreca da kuca vasim venama.

 

RIBE:

Odavno sabirate sve emocije koje vam pune grudi. Vreme je da se oboje  i vi i vas partner  ponasate srecnim i zadovoljnim. Vasa ce sreca da se  kanalise u vasim mislima, a i partner ce biti prezadovoljan. Kako i ne biste   bili srecni kada vas prati sreca u ljubavi.

 

Stranice: 1 2