Ljubavna sudbina- do kraja meseca ce ova dva znaka biti zaprosena!

Ljubavna sudbina- do kraja meseca ce ova dva znaka biti zaprosena!

2022-01-31 0 By Admin

Mnogi zodijaci ulaze  u naredni mesec sa velikom nadom i zeljom da se  nesto resi u njihovoj vezi, a samo dva ce biti te srece da budu zaprosena od voljenog bica…

 

 

OVAN

Nada vas drzi u zvotu, ali se ne trudite mnogo da budete srecni.

Vas partner ima velike  planove za vas, ali i velike primedbe.Od vas se ocekuje da budete mnogo  otvoreniji i konkretniji, po pitanju emocija. Vi ste suvise okrenuti sebi i svojim obavezama.Deluje kao da ste vencani sa svojim poslom, a ne sa zivim bicem.

 

BIK

Od vas se ocekuje da budete okrenuti partneru i posveceni osecanjima srca.  Odavno zelite da budete zaproseni, ili da partner bar krunise vasu vezu. I sve sto vise zelite to i ceznete, sve vam je dalje takav dogadjaj.Velike nade ste poceli da polazete na ovaj mesec.

 

BLIZANCI

Ocekujete da se odigraju velike stvari u vasoj vezi, a svi vec znamo da se obicno misli  na prosidbu. Nadate se velikoj ljubavi, ali cete se iskreno voditi osecanjem da cete  se vi i partner dogovoriti oko bitnih stvari. Vi cekate da vas zaprosi, a on nikako da se doseti.

 

RAK

Ovaj mesec ce biti vreme da se vasa ljubav krunise, i da budete zaproseni. Partner vam odavno nagovestava tako nesto i budi vam nade, da ce to biti uskoro. Sto su vase nade vece, vasa ocekivnja su manja.  Ali na vasu srecu, vi cete se i  radovati, onako iznenada i neocekivano. Do kraja meseca, prsten ce na vasu  ruku!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

LAV

Od vas se ocekuje da pokazete sta osecate i sta i planirate. Vas partner vec dugo ceka da cuje neke vase reci, a vi mu ostvarite nade  koje gaji.Zato ce sve vase misli  pokrenuti i konacno ce pohitati ka jednom  jarcu. Od vas niko ne ocekuje da se desi cudo, a cudo u vasem slucaju , zvace se obostrana ljubav.

 

DEVICA

Partner je duze sa vama i odavno vam je na raspolaganju. On zeli da probudite njegove  nade i slutnje koje plove u njegovom srcu. Vi se stalno ponasate uzdrzano, ali  je sada vreme ili da kazete da volite, ili da odustanete. Partner  je uporan da zna sta osecate, ma sta bilo!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2