Petak je pred nama, a evo koji znak ce ovog dana uzivati na polju ljubavi!

Petak je pred nama, a evo koji znak ce ovog dana uzivati na polju ljubavi!

2022-05-24 0 By Admin

  Petak je, kraj  radne sedmice, pocetak vikenda… Nekome ce ovaj dan biti kao iz snova.

 

 OVAN

Petak je,ali vi nemate takav osecaj. Ono sto moramo da kazemo jeste da se cini da ste zapostavili osobu do koje vam je stalo.

Postoji neko ko vam je vazan i to je izvesno ali jako gresite sto toj osobi svoje emocije ne pokazujete na delu.

 

 BIK

Kada je ovaj  petak u pitanju, moramo da kazemo da nema sumnje da cete  shvatiti da je nekome stalo do vas. Rec je o osobi koja je zeljna toga da vam na delu dokaze i pokaze svoje emocije. Nemojte tu osobu odbijati.  Ono sto ona prema vama oseca je jako, iskreno i snazno.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Razmislite o tome sta je ono sto zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda je danas pravi dan da to i kazete. Ne treba da krijete svoje emocije. Nekad moramo da predjemo i preko svog ponosa da bi smo dobili srecu koja nam je sudjena. Mislite o tome.

 RAK

Vazno je da kazemo da ce ovaj petak biti novi pocetak, odnosno prilika za isti. Ako postoji neko do  koga vam je stalo, i ako ste sa tom osobom u svadji, danas je pravo vreme da toj osobi  kazete koliko vam zapravo nedostaje i fali. Razmislite o tome.

 

 LAV

Sve je u redu. Ovaj petak nece  doneti nista posebno ali ono sto moramo da kazemo jeste da vi sada samo  treba da cuvate ono sto imate. Voljeni ste. Volite. To je ono sto je vaznije od svega.

Vase srce   treba da proceni kome ce emocije da pokloni.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da naglasimo jeste da treba da znate da je jednom raku stalo do vas.

Spreman je na sve ne bi li vam na delu dokazao svoje emocije. Ako mu date priliku, ovaj petak moze biti novi pocetak  i najava velike srece koja bi mogla da usledi u vasem zivotu.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2