Ljubavni horoskop –  ovog cetvrtka neko ce imati  ludu srecu na polju emocija!

Ljubavni horoskop – ovog cetvrtka neko ce imati ludu srecu na polju emocija!

2022-02-16 0 By Admin

 Dosli smo do cetvrtka. Ovo ce biti dan koji ce  jednom znaku doneti ludu, veliku, posebnu srecu…

 

  OVAN

Jako je vazno da se fokusirate na ono sto zelite. Ako vam je do toga da  imate kraj sebe osobu do koje vam je stalo onda treba da joj i kazete sve sto vam je na dusi.

Ni u kom slucaju ne bi ste trebali da krijete ono sto osecate. Mislite o tome.

 

 BIK

Luda sreca u najavi u vasem  zivotu. Jako je vazno da ne odustajete od svojih planova i namera. Ako vam neko  ovog dana izjavi ljubav, znajte da treba da joj date priliku. Cak i u slucaju da ne osecate isto sto i ona, jer to moze da se promeni.

Ona ce sigurno umeti da vas osvoji.

 

BLIZANCI

Prija vam to sto je jednom raku stalo do vas. Emocije koje ima prema vama su jake  i snazne i cini se da je spreman bas na sve ne bi li vas osvojio.

Ako mu date priliku,vi cete moci da kazete da su se   vase ljubavne zelje ostvarile i da ste dobili ono sto vam srce zeli.

 

RAK

Dolaze dani tokom kojih cete shvatiti da je nekome stalo do vas. Samo nemojte kriti svoje emocije jer ce to biti velika greska. Jedna vaga vas zeli u svojoj blizini i cini se da bi ste kraj nje mogli dobiti  ono sto vase srce zeli. Ovo nije vreme za ponos.

 

 LAV

Sve je doslo na svoje. Vi cete itekako moci da kazete da ste srecni i da  imate kraj sebe nekog  kome ste jako vazni.

Sledi vam sjajan period za emocije i  mozemo da kazemo da cete shvatiti da je za ljubav upravo sada pravo vreme.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 DEVICA

Sve sto pozelite vi mozete i da dobijete kada je ovaj dan u  pitanju. To je jako vazno da kazemo. I Osoba ste koja je mnogo patila ali napokon dolaze dani tokom kojih cete imati osmeh na licu. Voljeni ste.  I bitno je da toj osobi uzvratite ljubav na isti nacin jer je ona to zasluzila.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2