Ljubavni srecnik dana za 21.februar: Ovom znaku ponedeljak donosi nesto  posebno!

Ljubavni srecnik dana za 21.februar: Ovom znaku ponedeljak donosi nesto posebno!

2022-02-20 0 By Admin

Neki su  vec doziveli najlepse dane, a ovog dana ce neko tek da bude srecnik dana, jer mu sledi nesto posebno.Nesto sto ce mu dati krila zvana sreca…

OVAN

Vase emocije ce se prorediti, ali nece bas da gasnu. Vi niste srecnik i vreme je da pocnete da sabirete prethodne dogadjaje i da shvatite sta se desava. Da li je u pitanju neka treca osoba, koju jos niste otkrili, ili je nesto drugo? Danas trazite obrazlozenje, ili monotonija, ili prevara.Jedno svakako jeste!

 

BIK

Nece ovo biti vas prelepi dani kada  ce se desiti neke vase zelje i mastanja.Ali bice dan za novi korak i jedan vas licni  uslov.  Postavicete ga ovog dana i necete se ustrucavati, kao sto ste do sada. Vreme je da pokazete sta hocete, pred partnerom, ali i pred svojom okolinom, jasno, glasno i konkretno!

 

BLIZANCI

Ne nadate se nicemu sto vec sami ne biste  sebi mogli da priustite. Vi se sebi radujete  i svakom novom danu koji je nova sansa da nadoknadite ono propusteno. Da nadoknadite bas sve, necete moci, ali cete poceti danas, jer vise necete gubiti vreme. Vreme je da ucinite prvi korak koji ce sve oko vas da iznenadi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Necete znati sta vas ceka, ali znate da ste imali lepih dana. Cak i da ovaj pred vama, bude losiji od drugih, sebi ste obezbedili mesto u necijem srcu.   Prosto ste ga zaveli i opcinili svojom pojavom , sto vam je i priznao. A to da vas voli neizmerno, to ne znate, ali ce to priznanje da bude nesto posebno sto vas ceka danas, pa ste srecnik dana.

 

LAV

Odajete utisak da se sve mora vrteti oko vas i da ste centar zbivanja.  Bili ste to u necijim ocima koje su vas gledale  sa ljubavlju, dok ste se ponasali drugacije. Sada ste za njega proslost i vreme je da  se okrenete novim ljubavima. Krenite dalje i vise se ne nadajte bivsoj ljubavi, vise vam se nece vratiti!

 

DEVICA

Mada ste bili srecnik vise puta, sada ce da se okrene tocak srece. Od vase ljubavi  sledi jedan novi krug, a podrazumeva da rascistite ono sto je ostalo. Situacija kako biste je nazvali je nerazresena, neobjasnjiva i dosta zamrsena.  Vreme je da se rese krupne stvari, jer cekaju dugo na vasu reakciju.

Nastavak na   sledecoj strani…

Stranice: 1 2