Narednih dana jedni ce da okrenu novi list, a drugima ce da se okrene kolo srece!

Narednih dana jedni ce da okrenu novi list, a drugima ce da se okrene kolo srece!

2024-02-25 0 By Admin

Vazno je da se ipak okrece, pa dok jedni okrecu novi list, nekima ce se okrenuti tocak srece…

OVAN

Od  vas ne odlaze vase misli koje vas plase jer osecate  da se nesto zbiva, a ne znate sta. Ipak se okrece, mada niste spremni za vece promene.Ipak cete se radovati sto ce vam se pruziti sansa da okrenete novi list.Necete se kolebati,  da se osmelite u novim koracima.

 

BIK

Vasa sreca zavisi od vase moci, a vi niste bas tako jaki, ni mocni. Mozete da  okrenete novi list, ali sto se tice promena, niste bas odlucni. Zato se nemojte neckati sta se moze sve odigrati i da li ste  spremni da sami donosite odluke. Sve je do vas, zato zaigrajte na sigurno.

 

BLIZANCI

Mada ste spremni na promene, narednih dana necete moci da ih donesete. Vi biste se trebali prvo da usaglasite sa svojom snagom i da oprobate svoju hrabrost.  Samo hrabri mogu da idu napred, pobede su za heroje. Ne dozvolite da budete kukavica!

 

RAK

Od vase snage i vase intelektualne sposobnosti, zavise naredni dani. Ono sta cete  zeleti, necete moci da realizujete. Vasa sreca ce da bude na ispitu, bas kao i vasi koraci. Jedan lik zeli da vas useli u svoje srce, a plasi se vaseg odbijanja.Samo ga prihvatite i ne zalite!

 

LAV

Morate da se usmerite u pravom pravcu koji vas vodi. Vreme je za nove korake i to je ono sto ce biti vazno. Do sada ste tracili snagu i vreme, i bilo je pogresno.Sada je vreme da okrenete novi list i da se uozbiljite.Vazno je da ste to shvatili.

 

DEVICA

Vi ste jako nezni ali ste i odlucni u svemu, pa znate svoj pravac. Ucinili ste mnogo na putu radosti, pa se sada radujete novoj sreci. Sami ste je izabrali, sami ste se izborili za nju, srecu koju ste dugo, dugo cekali. Vreme  je da se okrene vase kolo srece.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2