Poslednja dekada meseca februara, jednom ce zodijaku doneti fatalnu ljubav!

Poslednja dekada meseca februara, jednom ce zodijaku doneti fatalnu ljubav!

2024-02-21 0 By Admin

Nekim znacima  zodijaka jos se nisu desile neke neverovatne stvari, ali poslednja dekada meseca februara, jednom ce znaku zodijaka da donese fatalnu ljubav…

OVAN

Sreca  je ono sto vam fali… Odavno se  osecate spremnim da raspravite neke stvari sa partnerom, ali je vreme da se  sada to desi. Sve od cega ste cutali, sve cega ste se ustrucavali, sada cete resiti da otvorite kao neizbeznu temu. Vase reci ce biti neverovatne za partnera, ali ce i za okolinu koja je navikla da cutite.

 

BIK

Sve vase nade polazete u jednu ljubav za koju ocekujete da bude neverovatno lepa. Do sada ste bili i sami i usamljeni, ali cete se  sada truditi da sve bude nadoknadjeno. Ovo ce biti dani koji ce vas prosto usreciti kao nikada pre.Vreme je da se radujete kao nikada pre.

 

BLIZANCI

Nemate cemu da se radujete, jer osecate  da ce ovi dani da vam budu nista bolje, nego sada.  Duboko ste razocarani i vreme je da se pomirite sa istinom koja vas boli. Bezali ste od nje i niste je hteli prihvatiti, ali sada morate. Sledi vase suocavanje sa vasom istinom koja nije lepa, ali sta je -tu je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Ne samo da se sada osecate cudno, nego ce vas i narednih dana da prati osecaj uznemirenosti. Vreme je da dobro pazite na ono sto je uzrok vaseg nemira i da pokusate da ga dovedete na jedan nivo.Ono sto vam kuca u grudima, nije nista do nova ljubav, a uzrok svome nemiru, i ludim otkucajima, vec znate ko je!

 

LAV

Opirete se jer vam se desavaju neverovatne stvari, a niste svesni svojih reakcija.Sve kako ste mislili i zamisljali, sve se kosi sa time i potpuno je suprotno. Vi ste suvise sigurni u sebe i rasipate se svojim samopouzdanjem. Ovo ce biti kazna kako biste se spustili na zemlju.

 

DEVICA

Od vase snage zavise  sve vase dalje i zelje i nade, jer biste morali biti mnogo jaci. Ili da vam pojasnimo da morate biti jaci toliko, koliko su vase nade i zelje  jake. Ne smete da pokleknete sada kada ste na pola puta  ostvarenju, jedne od onih vaznijih. Neko vas svesno gura s staze uspeha.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2