Cetvrtak, obican dan na sredini sedmice, nekome ce postati dan za pamcenje!

Cetvrtak, obican dan na sredini sedmice, nekome ce postati dan za pamcenje!

2024-02-21 0 By Admin

OVAN

Ovaj dan ce biti jako zanimljiv.  Ne smatrate se srecnikom koji  mora da polaze racuna o tome sta oseca i sta mu se zbiva. Smatrate da ste  od onih koji imaju pravo da uzivaju u svojoj sreci.Dok svi smatraju da ste ih zapostavili, vi ne zelite ni da se pravdate, niti izvinete. Ovaj dan je samo vas i zelite da uzivate u njemu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa ce situcija da bude jako kompIikovana, a vi je dodatno  komplikujete.Partner od vas ocekuje neka trajna resenja. Vreme je da se  okrene list u vasem zivotu i da pocnete misliti glavom. Danas biste mogli izneti jedan  plan pred  svoga partnera, pa iskoristite sansu koja se pruza.

 

BLIZANCI

Vasa ce sreca da bude  nesto sto se odavno nije desilo, tako neocekivano i tako spontano.Ovaj sasvim obican dan, na sredini sedmice, postace vas najsrecniji dan. Dan kada cete od partnera da dozivite priznanje emocija. I ono sto cete cuti, pamticete celoga zivota, a danas ste ljubavni srecnik dana!

 

RAK

Od vase ljubavi, do vase srece, i od vasih zelja, do izgubljenih nada, kratak je put.  Danas cete bas to i da shvatite.Do juce ste bili i srecni i zadovoljni i gajili ste velike nade. Danas cete nacuti da vas partner vara i tako ce sve nade biti pokopane.Vreme je da prihvatite istinu!

 

LAV

Od vas se ocekuje da postanete mnogo jaci i cvrsci, i vreme je da takvi i postanete. Ako hocete da idete bar za jednom zeljom, pokazite da cete uciniti sve!  Nemojte da stajete na prvoj prepreci koja se nadje ispred vas. Pokazite da ste lav i da cete ici za jednom osobom dok u vama kuca srce!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

DEVICA

Necete da se zaustavite na  onoj  prici koja se bazira na sudbini.Vas se ne ticu price kako vam nije sudjena sreca, ili jedna osoba do koje vam je stalo.Ovog dana krecete putem svojih zelja i niko vas nece ubediti da je vas pokusaj nemoguc. Volite nekog i ucinicete da ono nemoguce postane moguce.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2