Dani kada svi putevi vode u pravcu bivse ljubavi: Sledi pomirenje ovim znacima!

Dani kada svi putevi vode u pravcu bivse ljubavi: Sledi pomirenje ovim znacima!

2024-02-21 0 By Admin

Ovo su dani kada svi putevi vode u pravcu bivse ljubavi, pa ce se desiti pomirenje ovim znacima!

OVAN

Osecate ogromnu tugu zbog one koja vam je u mislima. Imali ste bezbroj prilika da joj se vratite, ali ste ih propustili. Opet sve vase misli vode u pravcu bivse ljubavi. Zelite pomirenje i moracete ovog puta da budete konkretni. I do pomirenja mora doci, verujte!

 

BIK

Necete ni da pokusavate bilo sta, a kamoli da mislite na bivse ljubavi. Sve sto je iza vas, vi iza sebe i ostavljate. Niste neko ko moli za pomirenje, i ko se vraca nazad. Zato samo hrabro koracate napred i trazite nove sanse i nove prilike.

 

BLIZANCI

Retko kada pokazujete spremnost za pomirenje, sa bilo kime. Posebno su retke prilike kada se radi za bivse ljubavi. Uvek zelite da to bude njihov korak i sa njihove strane, zelja. Ponosni ste, pa i kada se pomirite, malo se drzite svoga ponosa.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Spremni ste da ucinite sve, mada ste cesto uporni da ostajete pri svome. Ispred vaseg ponosa, ide vase nezno srce koje voli. Srce koje voli i koje zeli da prasta i moze da oprosti sve. Treba vam samo malo vremena, jer vas ponos koci da to bude odmah.

 

LAV

Suvise ste ponosni da biste se radovali i ucinili nesto. Vi cekate da se vasa bivsa stvori pored vas i da se ponasa kao da se nista nije desilo. Morali biste da pokazete vise ljubavi i vise tolerancije. Sve za radi srece!

 

DEVICA

Cekate na jednu osobu i nadate se najboljem. Vreme je da i ona ucini nesto u vasem smeru i ide u vasem pravcu. Odbacite ponos i ne dajte joj da ode dalje od vas. Budite joj uzdanica u sve dane  sto dolaze.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2