Ljubavna desavanja: Precizna astro analiza za sve  znakove!

Ljubavna desavanja: Precizna astro analiza za sve znakove!

2022-02-25 0 By Admin

VAGA

Desavanja koja slede bice vam na veliku radost.Vreme je da se radujete, jer ce vas radost posetiti tako neocekivano.Verujete da su zvezde na vasoj strani, cim vam donose srecne okolosti. I do neba ste zahvalni sudbini, sada kada vam sreca kuca srecom i zadovoljstvom.

 

SKORPIJA

Vas ce ljubav da zablista u narednom periodu. Uspeli ste da sve isterate na cistinu i otklonite probleme, kojih je zaista bilo.To sto ste postupali kao pravi borac, zvezde su resile da nagrade srecom. I vreme je da vam ona zablista, jer ste je zeljni.

 

STRELAC

Vas cilj je da usmerite svoje zelje u pravcu jednoga jarca.Odavno vam se svidja i vreme je da  mu pridjete i budete jako otvoreni.Neka iz vasih usta poteku reci koje mu zelite reci. A tada i nadalje, neka bude sto biti mora i sto se da organizovati.

 

JARAC

Vec osecate skrivene poglede jednoga strelca koji vas odavno gleda.Mozda su kucnuli sati koji vas teraju da se resite  na otvoren i slobodan korak.Neka bude bez ustezanja i pokazite da znate voleti. Vasa ce ljubav dalje da igra najvazniju ulogu u svemu, i ona ce grejati vase srce.

 

VODOLIJA

Desavanja koja slede u vasem zivotu, naucice vas i pokazace da znate da vladate situacijom.Od vas zavisi sta cete pokazati i kako vladati u svim daljim danima. Vreme je d se obradujete i jednoj osobi koja vam salje poruke obozavanja i slepe ljubavi. Pokazite da zelite da odgovorite na ljubav sa ljubavlju.

 

RIBE

Niste spremni na neke nove izazove i vreme je da se rese stvari koje vas muce. Vreme je da isterate na cistinu sve, i da pokazete da znate svoju situaciju.Izjasnite se jasno i glasno i pokazite i reci i dela. Neko vas voli i zeli da bude deo vasih buducih dana.

Stranice: 1 2