Dok vlada riba: Ovan zbunjen, Vaga razocarana, Ribama emotivni brodolom…

Dok vlada riba: Ovan zbunjen, Vaga razocarana, Ribama emotivni brodolom…

2022-02-25 0 By Admin

Naredni period ce biti vreme promena za mnoge, pa dok se jedni raduju, drugi tuguju, jedni zaljubljuju, drugi dozivljavaju brodolom…

OVAN:

Vreme je da ojacate duhovno i da sledite svoje srce. Inace bi vas neke stvari slomile, koliko ste  stresova imali, ali ste ih nekako prebrodili. Vreme je da se saberete i da razmislite sta cinite, i kako cete dalje. Probajte da  se smirite i da razmisljate glavom, razumom a ne samo srcem.

 

BIK:

Ako do sada nije bilo vase vreme, uskoro ce da dodje. Vasu tvrdogalavost ce pobediti vas dobrota, i konacno cete naci mira. Sve do sada ste mogli da se ponasate kako ste se i ponasali, ali neko vas je promenio. Na vase  promene ce uticati jedno nezno bice jer ste se zaljubili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI:

Cekaju vas brojna iznenadjenja i vreme je da se radujete.  Od vase srece  ce zavisiti i naredna desavanja.  Pred vama su lepe stvari i mozete ocekivati dobar naredni period.Vreme je za nova delovanja i neke nove korake.

 

RAK:

Vasa  emotivna prica se blizi kraju a da niste ni svesni kojom brzinom.Od vase ljubavi se ne moze sama spasiti, kada partner nece pokazati interesovanje.On vas je  vec otpisao i nasao vam zamenu. Ne ponzavajte se, glavu gore!

 

LAV:

Vasa je sreca da ste  uporni i da ne odustajete. ve sto ocekujete, zavisice od vase upornosti. Nemojte da se povlacite, nego idite dalje, korak po korak.Vreme je za neke nove zivotne zelje za kojima cete ici bez obzira na promene i prepreke.

 

DEVICA:

Naredni period se morate organizovati i  znati sta cete i kako. Moracete ici planski i svesno i pokazati da znate da se ostvarite u svojim planovima. Vas partner vas omalovazava i smatra da je lose.Pokazite da ste spremni  da ucinite sve i dokazete suprotno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2