Pocela je nova sedmica, i evo koji znak ce moci da kaze da mu se zivot promenio iz korena!

Pocela je nova sedmica, i evo koji znak ce moci da kaze da mu se zivot promenio iz korena!

2022-03-20 0 By Admin

    Nova sedmica, nove odluke, novi izazovi, a ovom znaku sve to, i mozda cak i nova sreca…

 

   BLIZANCI

Nova sedmica je  svakako period koji ce mnogi pripadnici vaseg  znaka pamtiti dugo. Jer, ova,  zadnja sedmica meseca marta moze da bude presudna kada ste vi  u pitanju.

To je ono sto moramo da kazemo, ali, da pocnemo ispocetka…

 

Ako ste u vezi:

Nova sedmica moze itekako da donese promene polju ljubavi. Ali, nazalost, postoje izvesne sanse da te promene nece biti lepe, kako bi ste vi zeleli i kako bi ste ocekivali.  Jer,  cini se da voljena osoba krije nesto od vas i da postoje neke stvari koje cete saznati, i koje ce vam pri tome slomiti srce. Ne ostaje vam nista drugo osim da budete jaki i da nadjete u sebi snage da izdrzite sve sto vas ceka, a cinjenica je da vam nece biti lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Sa druge strane, ako ste vi osoba koje je nesto sakrila od voljene osobe, shvatite ovaj tekst kao upozorenje  da je vreme da tu  tajnu  iznesete na videlo. Osoba do koje vam je stalo je jako intuitivna i svakako da moze da prepozna na osnovu vaseg ponasanja da nesto krijete od nje. Ukoliko ona sama sazna da ste je slagali… Ne samo da vam nece oprostiti, vec ce biti u stanju da vam svoja ledja zauvek okrene. To ce biti veliki emotivni udarac za vas,  i nesto sto sebi nikada necete oprostiti, jer tu osobu volite iznad svega. Shodno tome, neka istina bude vas odabir i vasa opcija. Svaka istina je bolja od svake lazi, ma koliko da je istina bila bolna, a laz lepa…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2