Macka, mis ili gavran:  Izaberi sliku i otkrices hoce li te pratiti nesreca!

Macka, mis ili gavran: Izaberi sliku i otkrices hoce li te pratiti nesreca!

2022-03-24 0 By Admin

Ako si izabrao misa:

Ti nisi osoba  koja je slobodnog duha, ti si vise   onaj tip osobe koja je vecito u nekom grcu, u nekom strahu… Kao da se stalno plasis da ce se desiti nesto lose. Da ces nekoga  povrediti, da ces nekoga razocarati, da ces nekome slomiti srce…Tvoj ubedljivo najveci strah je  gubitak od osoba koje volis i to je ono sto te paralise.

I u tom strahu, ti kao da nemas naviku  ili ne znas da  uzivas u zivotu. Da se fokusiras na sadasnjost, na trenutak u kome ti je lepo…  Cini se da i previse razmisljas o  buducnosti i to je velika  greska. Moras dobro da razmislis o svojim zeljama,  i da shvatis da nekada moras i da rizikujes. Nisi osoba koju cekaju velike tuge,ali ni velika sreca ako nastavis da zivis u strahu i imas problem sa  mislima  i strahom od buducnosti. Moras da slusas glas svog srca, i da uvek i u svakom trenutku uzivas u onome sto imas, jer sitnice su najveci razlozi za srecu.

Svi mi prolazimo kroz lepe i manje lepe trenutke u zivotu,ali nekada da bi smo dosli do lepih prvo moramo proci  kroz one bolne. Misli o tome.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao gavrana:

Ti si jedna od onih osoba cija je proslost jako teska i bolna. Mozemo cak da kazemo da si preziveo mnogo toga ruznog i da ti je sada jako  bitno da    saznas sta te ceka u daljoj buducnosti. Sudbina postoji, ali   nekada moramo da se pomirimo sa neizvesnoscu.

Ako si izabrao ovu sliku, to je znak da ti nisi osoba koja igra prljavo,   i da nisi   neko ko ce graditi svoju srecu na tudjim suzama. Ti si cist primer osobe koja  je svesna da je zivot samo jedan, ali   odavno od njega ne ocekujes da bude sjajan i bajan jer si osetio i drugu stranu medalje…

U skladu sa tim, nemas razloga da brines…  Ti si  vec prosao  mnogo toga,  i sada je konacno doslo vreme da budes nagradjen za sva svoja dobra dela.

Da je vise ljudi kao sto si ti  ovaj svet bi  bio lepse mesto za zivot.

I nemoj da strahujes od buducnosti. Jer ti ona donosi nesto sto si dugo zeleo i cemu si se dugo radovao…

Stranice: 1 2