Horoskop i vesti: Saznajte hocete li imati srece do kraja godine,ili vas cekaju samo razocarenja!

Horoskop i vesti: Saznajte hocete li imati srece do kraja godine,ili vas cekaju samo razocarenja!

2024-03-28 0 By Admin

 Ako ste rodjeni u  znaku jarca, pred vama je horoskop do kraja godine…

 

Ako ste rodjeni  u znaku jarca, znajte da ce vam ostatak ove godine biti jako zanimljiv. Mozemo da kazemo da ce doci do promena koje vi ni u kom slucaju niste ocekivali. Mozda ih cak niste  ni zeleli,ali sve  ima svoj pocetak i kraj.

No, polako, u nastavku ovog teksta cete saznati sta vas ceka na polju ljubavi, posla, ali i zdravlja…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 Ljubav:

Ako ste u vezi, morate da se zapitate da li vam je i dalje stalo do te osobe. To je ono sto moramo da kazemo. Jer, neki pripadnici vaseg znaka su  u vezi u kojoj se ljubav izgubila,a ostala samo navika. To je ono sto moramo da kazemo. I ukoliko se u ovim recima prepoznate onda znajte da je za vas najbolje da krenete dalje. Da prosto  osobi sa kojom ste kazete istinu i da joj kazete da  vam je i dalje vazna, ali ne na isti nacin. To je ono sto moramo da naglasimo. Ako zelite da budete srecni ni u kom slucaju ne treba da ostanete u tom emotivnom odnosu.

Naravno da vam nije cilj da tu osobu povredite, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je povredjujete i tako sto ste  sa njom,a vise je ne volite. U takvoj vezi niste srecni ni vi ni druga osoba i to je ono sto moramo da naglasimo i sto moze da vam bude veliki problem. Budite hrabri da prekinete ono sto ne moze da uspe…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2